|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έφτιαξα το σαμπ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος, το προτείνω. Με το γκαζόν έχω θέμα, σχεδόν χάθηκε αλλά ήμουν 20 μέρες χωρίς c02. Τριφύλλι είναι, είχε μείνει μόνο το πάνω μέρος κ είχε χαθεί το υπόλοιπο. Δεν ξέρω γιατί...Ίσως πρέπει να προσθέσω κ άλλες λάμπες
![]() ![]() ![]() Έτσι ήταν πριν 20 μέρες ------------------------- Είχα δύο γέννες αλλά δεν έμεινε κανένα μικρό...ήθελα να κατεβάσω γόνο κάτω στο σαμπ αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Έτσι είναι το ενυδρείο τώρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampis81 : 07-01-17 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς το σαμπ παρέδωσε
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι για το σαμπ να το κάνω 50 X 42 X 42 με 3 χώρους, ένα φίλτρα,ελαφρόπετρα, αντλία. Θα είμαι οκ λέτε? Γιατί το προηγούμενο ήταν πιο μεγάλο κ δεν μου έδινε χέρι για εργασίες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω καιρό να ανεβάσω φώτο από το ενυδρείο κ να μπω στο φόρουμ γιατί έχω φτιάξει μια λιμνούλα κ το ενυδρείο ήταν στον αυτόματο. Από τα πρώτα ψάρια, τα σκαλαρια δυστυχώς δεν άντεξαν κ τα είχα αντικαταστήσει. Σήμερα μπήκα για να μοιραστώ τον πόνο μου. Δυστυχώς σήμερα, μετά 7 χρόνια λειτουργίας μου δακρυζε το ενυδρείο. Ευτυχώς γιατί ήμουν στο σπίτι. Από το μεσημέρι παιδευομαι, πριν λίγο ξαπλωσα..Το αδειασα, έβαλα ψάρια σε ένα βαρέλι 60αρι με αεραντλια, φυτά σε ένα ενυδρείο μικρο. Πέρασα σιλικόνη γαζι από πάνω από την παλιά κ αύριο το απόγευμα λέω να το γεμίσω. Ελπίζω να το έπιασα. Περναγε νερό μέσα από την κόντρα στο κυκλωμενο. Θα ανεβάσω φώτο και πως ήταν...Σκέφτομαι να προσθεσω κ καινούργιο υπόστρωμα για τα φυτά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |