|
|
||||
|
||||
![]()
Δύο φορές έχω δοκιμάσει και πάντα διαρροή. Αρχικά λέω τα καλαθακια δεν μπήκαν /κουμπωσαν σωστά. μετά το εξάρτημα του καπακιου εξαερισμου είχε φύγει, το έβαλα στη θέση του τίποτα.
Πάντα κοιτάω τα κλιψ. Τι να πω. Έχω και εγώ το 2208 και ένα χρόνο κοντά δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Αυτό το έχω κάνα δίμηνο μόνο. Θα δοκιμάσω να βάλω τεφλον στο μικρό εξάρτημα του καπακιου για να μην φεύγει και θα ψάξω και για άλλο ο ρινγκ. Τι να πω, έχω ξενερώσει και ευτυχώς που είχα κάτω από το φίλτρο ένα δοχείο και άκουσα το νερό να σταζει διαφορετικά θα είχα τεράστιο πρόβλημα. Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
προσπάθησε να εντοπίσεις από που είναι η διαρροή
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν έχει σπάσει κάπου, τότε δοκίμασε να το βάλεις σε λειτουργία μόνο με τα καλαθάκια άδεια.
ούτε βαμβάκι μέσα. και επίσης τα 4 κλιπς να κλείνουν χωρίς την παραμικρή πίεση. Η κυκλική τάπα είναι για εξαέρωση αλλά μην την πολυ ταλαιπωρείς γιατί δεν είναι για πολλά πολλά. Πριν το βάλεις σε λειτουργία και αφού είναι γεμάτο νερό κοίτα αν έχει πάλι από κάπου διαρροή (πχ στο σημείο που κουμπώνουν στην κεφαλή οι 2 εξόδοι, οι οποίοι περιστρέφονται κιόλας.) |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα και εγω διαρροη απτο καπακι εξαερισμου και εφταιγε το ring που ηταν χαλαρο...Εκανα αντικατασταση ολοκληρου του φιλτρου μιας και δεν ειχε κλεισει 1 ημερα.Δεν εχω προβλημα στο 2ο αν και πιστευω οτι ειναι "μη μου απτου"
Χρονια πολλα και καλη χρονια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έβαλα τεφλον στο μικρό εξάρτημα και το σφινωσα. Έβαλα και πιο χοντρό oring και προς το παρόν δουλεύει χωρίς διαρροή. Σας ευχαριστώ πολύ Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα καλά τότε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από 'κει ήταν η διαρροή. Μη χρησιμοποιείς το μπουτόν εξαέρωσης και να έχεις το νου μην αρχίσει πάλι να χάνει.
Ταλαιπωρήθηκα πολύ με παρόμοια διαρροή σε πανάκριβα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη και γω ειχα το ιδιο προβλημα κατηργησα την εξαερωση. Εβαλα στην μεσα μερια του φιλτρου ενα στρογγυλο πλαστικο λιγο μεγαλυτερο απο την τρυπα της εξαερωσης και το κολλησα καλα με θερμοκολλα. Το εχω ετσι 3 μηνες χωρις κανενα προβλημα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακόμα και το ελάττωμα αντέγραψαν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν o-ring σιλικόνης που "βεντουζάρουν" καλά και υπάρχει περίπτωση να βολέψουν.
*ακόμα αναρωτιέμαι γιατί οι εταιρείες αποφάσισαν να προσθέσουν αυτό το άχρηστο κουμπί εξαέρωσης (που δημιουργεί προβλήματα ακόμα και σε φίλτρα πανάκριβων εταιρειών) αφού ο χρήστης θα το χρησιμοποιήσει (ίσως, γιατί πχ εγώ δεν το χρησιμοποιώ) μια φορά στην έναρξη λειτουργίας του φίλτρου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με κανενα κομματι φελλο δεν θα κανεις δουλεια?
Καταργεις το καπακι και βουλωνεις την τρυπα με φελλο! Σε καποια χρωματοπωλεια ειδικα σε περιοχες που υπαρχουν αμπελια εχουν κατι συνθετικους φελλους,που πρεπει να σου κανουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγκατάσταση εξωτερικού φίλτρου | Darkwing Duck | Φίλτρανση | 5 | 17-03-15 15:11 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 130 lt | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-01-14 23:20 |
αξιολόγηση εξωτερικού φίλτρου | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 10-01-10 22:49 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |