|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία αν και το δάσκαλοι εμένα δεν μου αρέσει.
χόμπιστες είμαστε όλοι. Πότε πιστεύεις ότι θα έχεις μαζέψει τα βασικά για να μπεί το νεράκι; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν όπως είπα το φωτιστικό το πήρα,από σκίμερ έχω ένα εσωτερικό το DELTEC MXC300 , A/O 3 σταδίων πήρα , 15 κιλά ΝΒ έχω , αραγωνίτης δεν θα μπει , θερμοστάτης 150W υπάρχει από το προηγούμενο επίσης ανεμιστηράκια και controller stc , έχω παραγγείλει και περιμένω δυο κυκλοφορητές sun sun με συνολική κυκλοφορία 6000lt/h . Δεν ξέρω αν μου έχει ξεφύγει κάτι άλλο. Sump ήθελα ένα εσωτερικό αλλά δεν το βλέπω καθώς επίσης η επιλογή sump εξωτερικά έχει απορριφθεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Παμε γερά Σταύρο,αλατι,τεστακια της salifert και εισαι έτοιμος!
Μια αυτ. αναπλήρωση και εισαι κομπλέ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Το γέμισμα όμως θα γίνει κυρίως με νερό από την θάλασσα ,μιας και στις ρουτίνες αλλαγής έχω αυτό κατα νου... Τεστ έχω αμμωνία,Kh,Ph,Gh (sera) και ΝΟ2,ΝΟ3 (aquili) τι άλλα θα χρειαστώ? edit:Μέχρι Απρίλιο έχω στόχο να έχω πάρει αυτόματη αναπλήρωση και δοσομετρική αν βρω κανέναν οδηγό για DIY αλλιώς σε έτοιμη... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα τεστακια καλό είναι να τα αλλάξεις.
Πάμε να ριφαρουμε.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης τι τεστ πρεπει να εχω σε θαλασσινο? |
|
|||
|
|||
![]()
Στο θαλασσινό οι πλειοψηφία δουλεύουν σάλιφερτ σε no3kh,mg,Ca,ph,
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για F.O | st@vros | Fish Only | 123 | 24-01-18 10:57 |
Σκέψεις; | Hlio | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 20-05-15 20:45 |
Σκέψεις για καπάκι-φωτισμό! | nkmyrtos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 08-03-12 14:11 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |