|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μηνα τωρα προσπαθεις με τροφη και βακτηρια και δεν μετρας νιτρωδη και νιτρικα;
Περιεργο μου φαινεται... Μαλλον πρεπει να αυξησεις την ποσοτητα της τροφης. Αλλαγες γιατι κανεις; Ποτε μετρας πριν ή μετα την αλλαγη; Βρες κι ενα τεστακι αμμωνιας οπωσδηποτε. Τεστακια ποια εχεις; Τα σαλιγγαρια τα κακομοιρα μεσα στην αμμωνια θα ειναι... ![]() Τα φυτα δεν εχουν προβλημα, τρεφονται με την αμμωνια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σου'λεγα να παραγγειλεις τεστ απο μαγαζι,ιντερνετικα.
τα τεστ που εχεις,τα εχω δοκιμασει κιεγω αν θυμαμαι καλα και εδειχναν επισης μηδεν. δεν ξερω αν υπαρχουν και καλες παρτιδες,αλλα εχω ακουσει και απο αλλους πως ειναι μουφες. δεν γινεται σε ενα μηνα με τροφη να μην εχεις δει αμμωνια η νιτρωδη και νιτρικα. παντως οπως και ναχει χρειαζεσαι τεστ(και για αμμωνια). τη θερμοκρασια ανεβασε τη στους 27-28 οσο στρωνεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 06-01-17 στις 11:06 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Της tetra (ολα) και της sera (NH3, NO2, NO3) που εχω δοκιμασει ειναι μια χαρα.
Επισης πολυ καλα ξερω οτι ειναι και της Api τα τεστακια. Μεχρι 27 βαθμους δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τα φυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
με τις μαρκες που σου εγραψε ο πανος απο πανω,δεν ειχα ποτε προβλημα προσωπικα.(τα εχω δοκιμασει)
καποιοι εχουν παραπονεθει για την αξιοπιστια τους (στα τεστ της σερα και της τετρα κυριως) αλλα χωρις να ξερουμε ημερομηνιες ληξης,πως φυλλασονταν και τι χρηση γινοταν,δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. παντως οσες φορες τα δοκιμασα εγω δεν ειχα προβλημα. επισης καλα ειναι τα Jbl(απο πετσιτυ) και εχουν και λιγο μεγαλυτερη αναλυση σε καποιες μετρησεις απο τα αλλα. στους 27 δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα με τα φυτα. ουτε στους 28 πιστευω θα εχεις.ακομα καλυτερα θα ηταν να το πηγαινες στους 29(αλλα εκει δεν παιρνω ορκο για τα φυτα,γιαυτο ειπα 27-28 ). βαλτο 27 να εισαι σιγουρος. παντως η χαμηλη θερμοκρασια που εχεις τωρα δεν βοηθαει στο στρωσιμο που θες να κανεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ κύριοι για το ενδιαφέρον σας, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας, αλλα μετά απο ένα μήνα και να μην εχει δώσει NO2 στους 25 βαθμους μου κάνει εντύπωση, πρέπει να φταίει κάτι άλλο και όχι η θερμοκρασία...
|
![]() |
Tags |
γλυκού νερού, συμβουλες, στρωσιμο αμμωνια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου | tkougi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 09-01-15 23:09 |
στρώσιμο ενυδρείου | george mag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-01-13 21:52 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 22-04-09 16:41 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |