|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδες συγνωμη το προγραμμα ήταν πολυ σφιχτο. Δεν ειχα ελευθερο χρόνο.
Αυτη τη στιγμή μόλις έφτασα Δράμα στο cafe noir. Θα κάνω soundcheck και μετα παίζω. Αν έρθει κανένας εκει, θα τα πούμε.
|
|||
|
|||
![]()
μέσα εγω !
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε γιατί μάλλον ερπυστριοφόρο θα χρειαστούμε αν συνεχίσει έτσι ο καιρός
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε αντέχουμε κάτω από το χιόνι με ερπιν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω να μπορεσω. εχω ρεπο την κυριακη...αλλα είμαι κι εγω αρρωστος όπως ολη η Ελλαδα. Αν είμαι στα ποδια μου θα ερθω.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα κύριοι είστε έτοιμοι ψυχολογικά;
Νομίζω δεν χιόνισε τόσο όσο έλεγε! |
|
||||
|
||||
![]()
κερναω γριπη με πυρετο και πονους!!!
![]() να περασετε καλα παιδια και προσοχή στους δρομους! δεχομαι επισκεψεις (αντι για σοκολατακια φερτε μου αντιβηχικα, παυσίπονα κ.τ.λ.) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χλωμό το βλέπω για αύριο
![]() Μάλλον θα βρεθούμε μετά την εποχή των παγετώνων. εσείς είστε για τη συνάντηση των λοκατζήδων ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι λέτε για τι άλλο Σάββατο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφεδάκι Ενυδρειφιλων Πρέβεζα-Αρτα-Ιωάννινα. | Sakisdraminos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 02-11-15 01:12 |
Καφεδάκι στην Πάτρα.....γρήγοραααα | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 15 | 18-11-09 15:50 |