|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για σε ολλους ειμαι νεος κ σας ευχαρηστω που με δεχτηκατε.με λενε μακη κ ειμαι απο αμφισσα φωκιδος.λοιπον εχω ενα ενυδρειο 100επι40επι63.εγω το βγαζω 250 λιτρα ενω ο κατασκευαστης το δηνει 215.μπορητε να μου πητε ποιο απο τα δυο ειναι το σωστο.ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καταρχήν να ρωτήσω αν το 63 είναι το ύψος ? Ο κατασκευαστής το δίνει τόσο γιατί υπολογίζει και το πάχος των τζαμιών όπως επίσης και το όριο που μπορεί να γεμίσει νερό. Δεν το γεμίζουμε μέχρι πάνω. Για αυτό στο δίνει 215. |
|
|||
|
|||
![]()
63 ειναι το υψος.περημενω το φιλτρο ενα φλουβαλ 406.δεν το εχω στησει ακομα.
------------------------- 63 ειναι το υψος.περημενω το φιλτρο ενα φλουβαλ 406.δεν το εχω στησει ακομα ------------------------- αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι απο ποιον θα μπορουσα να βρω saulosi γιατι μονο red coral βρησκω.για ενα η δυο χαρεμια ------------------------- ελπιζω να τα στελνω σωστα τα μνμ εννοω να τα βλεπετε ολοι γιατι δεν ξερω που πανε τα 4 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 05-01-17 στις 17:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον Μάκη απ' την ¶μφισσα
![]() Μη βιάζεσαι για ψάρια και θα βρεις. Πρώτα πρέπει να στήσεις σωστά το ενυδρείο και να στρώσεις τη βιολογία σου. Τι άλλο έχεις από υλικά/εξοπλισμό? |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας κ παλη τωρα μπηκα.κλεοβουλε εχω λευκη γαλαζιακη αμμο κ 50 κιλα πετρα ασβεστολιθηκη.κροκαλα μαυρη
------------------------- περημενω για βοηθεια κ κουβεντα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 05-01-17 στις 22:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στην παρεα | mathiu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 86 | 01-02-17 02:40 |
Επιστροφη στην Αφρικη | kostas78 | Malawi | 13 | 26-12-14 13:59 |
νεος σε αφρικη | puntakias22 | Malawi | 9 | 17-06-14 13:47 |