|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι από την στιγμή που περάσεις τον κώδικα θέλεις τροφοδοτικά pwm dimmable και συνδέσεις πάνω στο αρντουινο σου .
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές τις συνδέσεις ψάχνω. Τη συνδεσμολογία για το dimmaρισμα του κάθε καναλιού ξεχωριστά.
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
|||
|
|||
![]()
έχει pmw στην πλακέτα και το αρνητικό νομίζω ότι έχει μόνο ένα και συνδέονται όλα πάνω του .
θα μας πει ο Δημήτρης golf που το ξέρει πολύ καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το παρακάτω σχεδιάγραμμα
http://a.disquscdn.com/uploads/media...2/original.jpg και ήθελα να ρωτήσω τα εξης: 1. Που συνδέεται ο PWM Driver; 2. Που μπαίνουν οι θερμικές ασφάλειες; 3. Σε 5κάναλο led χρειάζονται παραπάνω καλωδιώσεις για να εκλεχθεί όλο το φάσμα;
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, απ'οτι κατάλαβα θέλεις να συνδεσεις ένα multichip με arduino. Λοιπόν η σειρά είναι τροφοδοτικό- θερμική ασφάλεια- led driver (ldd)- multichip.
Το arduino θα τροφοδοτηθεί ξεχωριστά κ θα συνδεθούν τα κανάλια ξεχωριστα στο pmw του κάθε led driver. Όλα τα πλην του κάθε καναλιού θα πρέπει να πάνε στο ground του arduino. Ελπίζω να βοήθησα |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα φιλαράκι!
τι νέα έχουμε από το ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου | Racikos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 14-05-13 18:43 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |