|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έχω κάνει 2 φορές επανάληψη την θεραπεία, έκανα το σκορδόζουμο αλλά δεν τα τρώει. Η ουρά του έχει μείνει στάσιμη. Αύριο θα πάω να του πάρω και άλλη τροφή.
Τι άλλο μπορώ να κάνω? Τι μπορεί να φταίει? Τις μετρήσεις τις έκανα. Αμμωνία, νιτρικά, νιτρώδης είναι 0. Τώρα σκληρότητα θα το μετρήσω με τα χαρτάκια γιατί δεν έχω κάτι άλλο και θα σας πω. |
|
||||
|
||||
![]()
φωτογραφια βαλε.δεν υπαρχει λογος για τοσες θεραπειες με το esha.
αν δεν το πιανει θα πας σε αντιβιωση. τα γραφει ολα στο υπομνημα του μαβερικ που σου εχω δωσει πιο πανω αν δεν κανω λαθος... |
|
||||
|
||||
![]()
Στάσιμη τι εννοείς ;
Δεν θα μεγαλώσει σε λίγες ημέρες, θέλει το χρόνο της. Αν δεις όμως επιδείνωση μετά από τις τις θεραπείες που έκανες τότε μάλλον θα πρέπει να πας για Bactopur , σε σταγόνες όμως , όχι ταμπλετα, ειναι πολύ δυνατή https://www.sera.de/el/proion/sera-baktopur/ αν όμως το περιβάλλον και οι παράμετρες νερού δεν είναι σωστές , όποιο φάρμακο και να βάλεις, όποια θεραπεία και να κάνεις , θα έχεις πάλι προβλήματα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
Μονομάχος SOS!!! | dimitrak2000 | Bettas | 11 | 04-07-09 10:14 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |