|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι μαναδο θελω σχετι να εχει παχος το υποσυτρομα γιατι θα το βαλω σκετο χωρις χαλικι απο πανο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου εχω βαλει calculator.Βαζεις τις διαστασεις και το παχος που θες και σου βγαζει τα λιτρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Βασίλη με όγκο είναι πολύ πιο εύκολο να το υπολογίσεις.
πχ το ενυδρείο σου έχει μήκος 1 μέτρο και πλάτος 50 εκατοστά, και θες το υπόστρωμα να έχει ύψος 4 εκατοστά, τότε θες 100 Χ 50 Χ 4 = 20 λίτρα. Αν θες να πάρεις απλό χαλίκι που το πουλάνε σε κιλά, τότε κάνεις το ίδιο και πολλαπλασιάζεις επί το ειδικό βάρους του χαλικιού που χοντρικά είναι 1,5 , δηλαδή για τις ίδιες διαστάσεις θες 100 Χ 50 Χ 4 = 20 λίτρα Χ 1,5 = 30 κιλά, το manado όμως δεν έχει το ίδιο ειδικό βάρος με το χαλαζιακό χαλίκι, είναι πιο ελαφρύ, αφού όμως το πουλάνε σε λίτρα βολεύει πολύ περισσότερο
|
||||
|
||||
![]()
JBL Manado ( 101.00 cm × 41.00 cm × 5.00 cm )
20.70 litres
|
||||
|
||||
![]()
παρηγκηλα 3 10αλητρα να εχουμε χαχα!
|
||||
|
||||
![]()
το manado εχω ακουσει ειναι μπελας... ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
θελει 3επλημα?
|
||||
|
||||
![]()
οχι απο αυτην την αποψη... αυτο δεν ειναι τπτ.
λενε ειναι πολυ ελαφρυ και ξυλωνονται τα φυτα ευκολα..μεχρι να ριζωσουν καλα δηλαδη, παιδευεσαι ,φυτευεις και ξαναφυτευεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δεν ειναι απολυτο.Εχω βαλει βαλει σε 240 λιτρα 4 ποντους αλλα απο κατω 1.5 ποντοςυυς σιτσεμ με αμμο απο παλια.Κανενα προβλημα μεχρι τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
κ κατι αλλο με το που βαλω το υποστρομα γεμιζω κ φυτευο?γτ εχω ακουση οτι στο πρωτο γεμησμα περνανε απ το υποστρομα στο νερο πολλα θρεπτικα κ υπαρχει κινδινος για αλγες?
|
||||
|
||||
![]()
εσυ ξερεις καλυτερα
![]() απλα εψαχνα γιατι ηθελα να βαλω και ειχα διαβασει πολλα σχολια τετοια. φυσικα μιλαω για να μπει μονο του.. σε συνδυασμο με αλλο σιγουρα θα ειναι πιο σταθερα τα φυτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά - θα χρειαστώ CO2;;; | uptight | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-11-09 21:36 |
Τι θα χρειαστώ για ενυδρείο 250λιτρα | 'Αννα-Μαρία | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 26-08-09 16:11 |
τι τζάμια θα χρειαστώ? | epouranios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 06-06-09 11:20 |
Για πόσο αντεχει το υπόστρωμα | Yiannis59 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-02-07 09:12 |