|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα αυτο που γινεται για να σου δωσω να καταλαβεις οτι εγω δεν ειχα καταλαβει στην αρχη με τα χρυσοψαρα ειναι οτι το κρυο το νερο το χρειαζονται τα ψαρια αυτα διοτι ετσι πεφτει ο μεταβολισμος τους αρα δεν χρειαζονται τοσο τροφη,αν εχεις υψηλη θερμοκρασια εχουν επισης μικροτερο προσδόκιμο ζωης τα συγκεκριμενα...ετσι πανε συμφωνα με τις εποχες και ετσι μεγαλωνουν φυσιολογικα...στο δικο σου ενυδρειο λχ γιαννη(λουκας παρεμπιπτόντως) με την θερμοκρασια που εχουν θελουν περισσοτερη τροφη αρα δημιουργια περισσοτερων νιτρικων αρα περισσοτερες αλλαγες αρα λογω έλλειψης λιτρων μεγαλο ποσοστο στασιμοτητας στο ψαρι...αυτα
Ετσι για να τα κρατησεις σε αυτα τα λιτρα σταθμο μπορουμε να το πουμε πρεπει να κατεβει η θερμοκρασια αποψη μου τουλαχιστον Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρέψου ότι δεν έχεις αμμωνία με τόσα ψάρια σε τόσα λίτρα και με αυτή τη φίλτρανση.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
EHEIM aquaball 130 -> 550 λίτρα την ώρα με 1 θάλαμο ciporax, 1 substract pro και σφουγκάρι HAILEA BT-1000 -> 1000 λίτρα την ώρα με ciporax και σφουγγάρι. δεν νομίζω να έχω θέμα φίλτρανσης αφού και τα τεστ μου μου δείχνουν 25 σε 8 μέρες και αλλάζω στις 7. Αμμωνία δεν είχα ποτέ. Συνεχίζω και κάνω τεστ 2 φορές την εβδομάδα μια μέρα πριν την αλλαγή και 1 μετά, έχω σκοπό να πάρω και υγρό τεστ ΝΟ2-3 οπότε θα σας πω με ακριβια. ------------------------- η γαρίδα και οι ancistrus βγήκαν από το ενυδρείο για να πέσει η θερμοκρασία. Ξεκινάω με -2 βαθμούς ανα ημέρα μέχρι να βγει ο θερμοστάτης. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές όλους.
Για οτιδήποτε είναι γραμμένο πάνω από αυτή τη γραμμή ουδεμιά ευθύνη φέρω. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dashmod : 03-01-17 στις 15:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικο 125lt | twenty | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 22-05-13 16:37 |
Κοινωνικο 125lt | Grigoris13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 16-04-13 19:10 |
Log Thread: Malawi Lover's 125lt | Malawi Lover | Malawi | 1 | 24-09-12 15:35 |
Σχετικά με το υποστρωμα σε φυτεμένο 125lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-10-07 03:23 |