|
|
||||
|
||||
![]()
τα beneficial bacteria που θελουμε να αναπτυχθουν στο βιολογικο μας υλικο,στο φιλτρο μασ χρειαζωντε καλη κυκλοφορια,ροη νερου. αν βυθισεις ολλο το φιλτρο στο νερο δεν θα εχει κυκλοφορια,αν το βυθισεισ ολλο θα ειναι σαν το spray bar τησ αντλιας σου να ψεκαζει μια πετρα λαβασ μεσ στο νερο,και τι εγινε? αυτο δεν λεγετε φιλτρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Τι προτείνεις??
|
|
||||
|
||||
![]()
η γνωμη μου ειναι πιο χαμηλα η σταθμη του νερου απο το φιλτρο,και να βαλεις και καμια στρωση ενυδριακο βαμβακι πανω κατω στο οτι βιολογικο υλικο βαλεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το κατάλαβα αυτό βρε παιδιά,
τι σχέση έχει η κυκλοφορία με το αν το φίλτρο είναι βυθισμένο ή όχι, και όλο αυτό τι σχέση έχει με τη βιολογία
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη, μέσα στο ενυδρείο υπάρχει μια αντλία που παίρνει το νερό, το ανεβάζει και με ένα spray bar το ρίχνει σε ένα κουτί που βρίσκεται σχεδόν στην επιφάνεια το ενυδρείου. Μέσα στο κουτί αυτό βρίσκεται και το υλικό για την βιολογία. Τώρα, υπάρχουν δύο επιλογές, Η γεμίζω το ενυδρείο ώστε το κουτί να μπει μέσα στο νερό ή το γεμίζω ώστε η στάθμη να φτάσει λίγο κάτω από το κουτί του φίλτρου.
Αν το γεμίσω ώστε η στάθμη να είναι κάτω από το φίλτρο (το φίλτρο έξω από το νερό) και για κάποιο λόγο σταματήσει η αντλία έστω και για λίγα λεπτά δεν θα στεγνώσει η βιολογία μέσα στο κουτί; Μήπως είναι καλλίτερα να είναι μέσα στο νερό το κάτω μέρος του φίλτρου. Η ροή θα είναι κανονική στην περίπτωση αυτήν; |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το κατάλαβα,
αυτό που δεν κατάλαβα είναι , ποια η διαφορά στη κυκλοφορία αλλά και στη βιολογία με το αν το φίλτρο είναι βυθισμένο όλο ή όχι
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη, αυτό ρωτάω και εγώ. Πρώτη φορά είδα τέτοιο φίλτρο και δεν έχω άποψη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι πεταλίδα??? | Rigel | Σαλιγκάρια | 4 | 11-12-10 14:46 |
Ολοι εδω | Panagosr | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 09-09-09 05:36 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
μινι θαλασσινό | CASPER | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 28-06-07 19:40 |
Μινι ενυδρειο 19λ | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 27-06-07 02:16 |