|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χάρα κάνει παιδιά το 60mm σε 35 άρι ενυδρείο! Εγώ έχω ένα όλο κι όλο 60mm στο 60λιτρό μου και του κατεβάζει την θερμοκρασία μια χαρά. Και μάλιστα εύκολα...
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μην κολατε στο ανεμιστηρα ακομα χειμωνα εχουμε
|
|
|||
|
|||
![]()
τον φρονίμων τα παιδιά ΠΡΙΝ πεινάσουν μαγειρεύουν.
![]() Μια ερώτηση. Στην πρώτη φωτογραφία και κάτω από το φιλτροκούτι φαίνονται κάτι εγκοπές, από εκεί είναι που φεύγει το φιλτραρισμένο νερό και επιστέφει στο ενυδρείο. Η στάθμη του νερού του ενυδρείου μπορεί να καλύπτει τις τρύπες αυτές ή πρέπει να είναι ποιο χαμηλά ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolisn : 29-12-16 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες να εχεις αναταραξη της επιφανειας του νερου εχε την σταθμη πιο κατω
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν αφήσω την στάθμη χαμηλά και γίνει κάποια διακοπή ρεύματος δεν θα μείνει το βιολογικό υλικό χωρίς νερό με αποτέλεσμα να καταστραφεί ?
Μάλλον το λογικό είναι να είναι όλο το φιλτροκούτι βυθισμένο. |
|
||||
|
||||
![]()
τα beneficial bacteria που θελουμε να αναπτυχθουν στο βιολογικο μας υλικο,στο φιλτρο μασ χρειαζωντε καλη κυκλοφορια,ροη νερου. αν βυθισεις ολλο το φιλτρο στο νερο δεν θα εχει κυκλοφορια,αν το βυθισεισ ολλο θα ειναι σαν το spray bar τησ αντλιας σου να ψεκαζει μια πετρα λαβασ μεσ στο νερο,και τι εγινε? αυτο δεν λεγετε φιλτρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Τι προτείνεις??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι πεταλίδα??? | Rigel | Σαλιγκάρια | 4 | 11-12-10 14:46 |
Ολοι εδω | Panagosr | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 09-09-09 05:36 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
μινι θαλασσινό | CASPER | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 28-06-07 19:40 |
Μινι ενυδρειο 19λ | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 27-06-07 02:16 |