|
|
|||
|
|||
![]()
Κακό αυτό.
Αλλά ολα διορθώνονταϊ για αρχή βγάλε το βραχακι και προσπάθησε να πετάξεις όσα μπορείς. Μετά παρατήρησε άμα βρεις αλλά μέσα! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονιά Μιχάλη με υγεία!
Τι νεα εχουμε απο τον ύφαλο σου; Τι εκανες τελικά με τα θεματάκια τα τελευταία; |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλη χρονια και χρονια πολλα φιλε Νικο! Καλα φαινεται να πηγαινει, πλεον εχω μαθει να φτιαχνω kh,mg και ca με σημερινες μετρησεις kh-8,2 mg-1300 και ca-420. Mε τα παρασιτα αφου εβγαλα οσα μπορουσα με το χερι δεν ειδα κατι περιεργο στα κοραλλια ξανα, σε καμοια περιπτωση δεν πιστεω οτι ξεμπερδεψα αλλα δεν βλεπω αλλα ουτε καποιο κοραλλι με προβλημα. Ψαχνω ακομα 1-2 wrasse μηπως και κανουν δουλεια αν εμφανιστει κανενα αλλα ειμαστε και ακρη θεου εδω στην Ιεραπετρα και δεν μπορω να βρω. Χθες εβαλα και τα πρωτα μου frags με ακροπορακια που μου εδωσε ενας φιλος και περιμενω να δω πως θα τα πανε αν και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες ακομα παλευω με τα βασικα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Μιχάλη!
Καλοριζικες η ακροπορες φιλαρακι μου! Φυσικά και πρεπει να εχεις προσδοκίες και όνειρα διότι εχεις δημιουργήσει ενα πολύ προσεγμένο ύφαλο σε σωστή λογική! Εύχομαι να τις δεις δάσος Μιχάλη, Καλη συνέχεια και όποτε μπορεις καμια φωτο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |