|
|
||||
|
||||
![]()
είναι 6-7 μέρες,fungus πως θα το καταλάβω αν έχει τέτοιο πράγμα;;είναι ο αρσενικός ακόμα μέσα και τα αερίζει
------------------------- α!! ξέχασα να πω πως έχει και μερικά helena μέσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 26-12-16 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι μαζι κανει αυτος τον διαχωρισμο και τον αερισμο,θα δεις το αυγο να ασπριζει σιγα σιγα να γινεται απο υποκιτρινο "διαφανο" σε λευκο γαλακτωδες "αδιαφανο" και θα εχει απ εξω σαν τριχιδια παλι λευκαhttp://i1275.photobucket.com/albums/...psdawhha9n.jpg
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι τα αυγά δείχνουν μια χαρά καμιά σχέση με την φωτογραφία
------------------------- στο γαριδαδικο εννοώ ------------------------- πλήρες αποτυχία,παρότι είχα σκοπό σήμερα να μεταφέρω την φωλιά με τα αυγά αυτά σκάσανε κατά την διάρκεια την νύχτας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- εδώ και η μουτσούνα του ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 27-12-16 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα......κοιταξες καλα μπας και εχει σωθει κανενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
μικρά δεν έχω δει κανένα
|
|
||||
|
||||
![]()
μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και αφού το θηλυκό είχε πηδήξει έξω από το ενυδρείο,κατάφερα και βρήκα νέα νύφη,ο γαμπος την έβαλε κάτω και έχω ξανά σπηλιά με αυγά,πόσες μέρες είναι αρκετές αλλά χωρίς να μου σκάσουν ξανά τα αυγά να τα αφήσω με τον αρσενικό να τα αερίζει;; η δουλειά έγινε χτες το βράδυ που τους έβλεπα μαζί στην σπηλιά/κανέλα και σήμερα ο αρσενικός είναι μέσα και φυλάει σκοπιά μόνος του
------------------------- αποτυχία νούμερο 2,το απόγευμα βρήκα την φωλιά αναποδογυρισμενη και τα αυγά φαγωμένα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 04-01-17 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα ειναι στο παιχνιδι...το καλο ειναι οτι εχεις ζευγαρι!
Ομως προσεχε μην εχεις τα ιδια ανοιχτο ειναι το ενυδρειο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |