|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου χρόνια πολλά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω βρει αλλο κολπο.
Εχω βεβαια μερικα ramshorn στο χρυσοψαραδικο, αλλα δεν φτανουν. Καθε λιγο καιρο βγαζω (εναλλαξ για να μη μενει αδειο το ενυδρειο απο φυτα) ενα ξυλο με ανουμπιες και το βαζω οπως ναναι, για δυο μερες σε ενυδρειο που εχω μπολικα ramshron. Σε δυο μερες ειναι γυαλι και το επιστρεφω στο χρυσοψαραδικο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο καλή η κομπίνα σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι εχω αλγη απλα δεν εχουν οι ανουμπιες...τις εχω βαλει σε σκια...πεφτει λιγοστο φως πανω τους...εκτος απο μια που επεσε λιγο παραπανω φως πανω της και εβγαλε αλγη...κανενα προβλημα κατα τα αλλα...
|
||||
|
||||
![]()
Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις, χρόνια πολλά,
Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Κάτι γιά νά τις εχω στη σκιά... Δεν ξέρω , κάτι 😊 που να λειτουργεί σαν υπόστεγο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 27-12-16 στις 13:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι θελεις να μαθεις απο το λινκ?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΟΥΜΠΙΕΣ | George1324 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-08-11 17:43 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΥΜΠΙΕΣ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-04-09 17:18 |
Κατσαρωνουν οι ανουμπιες! | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-11-07 15:20 |