|
|
||||
|
||||
![]()
ναι συγουρα ειναι ποιο αργη η αναπτυξη. στης αλλες απο ενα σημειο κει μετα δεν τις προλαβενεις αλλα δεν πειραζει εχουν και αυτες την γοητεια τους. Σακη ξερεις τιμες στις σπεσιαλ; περιπου
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου λεων και χρόνια πολλά φιλαράκι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα και σε σενα ρε φιλε να χερεσαι την οικογενεια σου και τις ρεεφαρες σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονιά λεων!
Τι νεα φιλαρακι εχουμε,πως παει το ενυδρείο; |
|
|||
|
|||
![]()
Λεων πως πάει με της άλγες είδες καμία διαφορά ;
Τα ψαράκια έκαναν καμία εμφάνιση; |
|
||||
|
||||
![]()
καλη χρονια παιδια σε ολους να ειμαστε ολοι καλα και να εχουμε εναν χρονο τουλαχιστον καλητερο απο τον προιγουμενο ευχομαι
το ενυδρειο παει σταθερα, τιποτα το νεο τιποτα το ξεχοριστο. (καλο ειναι αυτο) τα μαγκνιφικα δεν τα βλεπω και πολυ καλα ειναι εκει κριμενα μονιμα βγενουν τρωνε φοβουνται ξανακρυβονται. τι τα εχω τι δεν τα εχω το ιδιο ειναι, τωρα ο χρονος θα διξει η που θα ξεψαρωσουν η που θα τα χασω. εγω παντος εκανα οτι μπορουσα απο δω και περα πρεπει να διξουν λιγο τσαγανο. το ολιβασεους παντος μια χαρα το βλεπω, αν και εκανε μια πλυδουλα στο σωμα, προφανος καπου ξυθηκε, αλλα ολα οκ. ειναι και αυτο λιγο κοτα αλλα οχι πολυ κυκλοφωρει και τρωει κανονικα οποτε ολα οκ! |
|
||||
|
||||
![]()
ρε λεο τι τέρας ειναι αυτη η ανκορα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |