|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι φραγκερα μας λες εδω μιλαμε για πολυτελεια!!!χαχαχα μπραβο μπραβο αντε να γεμιζει καθε φωρα ευχομαι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
βρε Νικο έλα να σου φτιάξω ένα μπράτσο να βάζεις το φως πάνω από τη φραγκιέρα και να το βγάζεις όποτε θες
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη θα χρειαστεί το μπράτσο δεν δουλεύει έτσι σωστά.
Είναι πολύ χαμηλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε δεν τα λέτε από την αρχή Σάκη
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τακη το σκεφτόμουνα εχθές αλλά δεν προλάβαινα λογο υποχρεώσεων! όπως και ο κυκλοφορητής που πήρα είναι μεγάλος,αλλα θα τον κανω σκατζα με ένα που εχω σε βαρέλι! |
|
||||
|
||||
![]()
χαχααχαχαχχα......ευχαριστώ λεων μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι τέτοιο πως μας φαίνεται ;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι Νίκο κάτι πιό διακριτικό.
τι μέγεθος έχει η βεντουζα ; |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλα η φραγκιερα αλλα αν ειναι να μπουν φραγκ σαν αυτα που κοβει ο Νικος το υψος ειναι οριακο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω φιλαρακι να εισαι καλα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Νικο και εσυ και η οικογενεια σου οτι επιθυμεις φιλε μου Χρονια Πολλα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις περισσότερο ύψος να το κάναμε 12 χ 6 cm για μεγαλύτερη διάχυση! Πιο διακριτικό απο αυτο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 28 | 03-01-07 05:00 |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |