|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ακομη και αυτη ομως δε κανει γρασιδι.
εχω αρκετα "γρασιδακια" αλλα δε ξερω το ονομα τους. καποια μπορω να τα βρω..θα κοιταξω και θα σου πω η θα ποσταρω φωτο. τα πιο πολλα τα βρηκα σε ικεα (peperomia sp) και στου κ. Γρυλλη. το υποστρωμα σου ομως (coco husk) σε περιοριζει να τα εχεις αποκλειστικα σε γλαστρακια με διαφορετικο μειγμα. θελεις αλλο μειγμα ως υποστρωμα αν ειναι να τα φυτεψεις "ελευθερα" οπως εχω κανει εγω. Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες πες μου. Το βιβαριο σου το εχεις στησει πολυ ομορφα!!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dart frogs μαζί με ψάρια. | GHOST_G7 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 22-08-16 04:57 |
Dart frogs | Πάνος | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 55 | 16-04-16 22:49 |
dart frogs | Πάνος | ¶λλα ζώα | 6 | 05-05-15 18:33 |
Emersed Dart Frog Vivarium : Παρουσίαση και απορίες | Σπύρος Μ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 07-12-11 14:58 |
Dendrobates auratus- dart frogs | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 07-09-11 00:37 |