|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα τα ζωντανά.
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λόγια. το μονο πρόβλημα που παραμένει ειναι η άλγη. υποψιάζομαι 2 αιτίες. η μια ειναι ο φωτισμός ο άσπρος που αμα τον ανεβάσω πάνω απο 20-30% αμέσως πιανει και η άλλη αιτία ειναι όταν κανω αλλαγή νερού μεχρι να "ξαναστρωσει" το σκιμμερ βγάζει φουλ φυσαλίδες
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορείς να απαλαγη από την άλγη.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την περιορίσεις την ταχύτητα που βγαίνει. Σε όλα τα ενυδρεία ακόμα και σε ενυδρεια στεγνά βγαίνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονιά Γιωργο!
Πως παμε φιλαρακι ολα καλα; Τι νεα εχουμε απο τον ύφαλο; |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και καλή χρονια νικόλα. σημερα σκεφτόμουν παρα πολυ να γράψω το update αλλα με πρόλαβες. επειδή δεν θέλω να κάτσω να γράψω θέλω να τα πω αυριο με 3-4 φωτογραφιες!
------------------------- οι φωτογραφιες που υποσχέθηκα ![]() ![]() ![]() ![]() μεγάλο το update στο ενυδρειο. η απουσία του βελιφερουμ ειναι ήδη εμφανής τα κλοουνακια γίνανε 2 το elephant ear mushroom εγινε ανταλλαγή με πράσινη γονιοπορα όπως είδατε και τελος ενα τεράστιο ρίσκο στην αγορά της πολυαγαπημένης μου heteractis magnifica 2ο update της τελευταίας στιγμής μόλις εγινε μέτρηση σε no3 και τ αποτελέσματα έδειξαν 25-50 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 06-01-17 στις 16:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα νιτρικα σου να ρίξεις .
Νομιζω ότι θα είδες διαφορά στο σχήμα τον ζοανθων λόγο νιτρικων . Το ενυδρείο καλά πάει τα ψαράκια ταιζε καλά να μεγαλώσουν. Αλλά πρόσεχε τα νιτρικα λογικά με κάνα δυο αλλαγές νερού παραπάνω θα είσαι κομπλέ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- θελω να μου πει κάποιος ποιο είδος ανεμωνης ειναι αυτο αγοράστηκε απ το aquariumshop ως magnifica αλλα δεν μου φαίνεται γι αυτο το είδος. πιο πολυ μου κανει για crispa. τους ξεσηκωσα για λιγο βραδιάτικα λόγω κακής ανάλυσης των φωτογραφιών ![]() τωρα ελπίζω να φαίνονται ολα καλύτερα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 07-01-17 στις 23:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |