|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τόλης :
Να διορθωσω τον φιλτατο Μιχαλη οτι το φλουρι επεσε στην μικρη κορη του Καραμητσιου! ευτυχώς που η κόρη μου δεν μπαίνει στο forum γιατί θα είχε πρόβλημα και ο Μιχάλης για την ανακρίβεια σχετικά με το φλουρί και ο Τόλης για το ''μικρή''... |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν επρεπε να σου απευθυνω το λογο προεδρα, σου θυμωσα σε προηγουμενο ποστ,
κανω την καρδια μου πετρα, για το καλο του σωματειου και τα παιδια στη θεσσαλονικη!! ![]() ![]() και επειδη ο γιαννης βγαζει φωτο αλλα μαλλον τις εχει για πουλημα, βρηκα μια ακρη απο το λαπτοπ να κανω καμια προκοπή. η ερωτηση τωρα !! εδω η στη σελιδα του σωματειου? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εε οχι και ολες οι φωτο σε μεγαλο μεγεθος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο απο την εκδηλωση, ανεβασμενες απο τον Γαυρο στο site του συλλογου.
Οι φωτο ειναι προσβασιμες μονο για τα μελη του συλλογου για την ωρα. Οι υπολοιποι να γινετε μελη το συντομοτερο!!!! ![]() Το προεδρακια! οι διαπλεκομενοι! ο υπο προειδοποιησεις επι προειδοποιησεων! Η πιτα! Γενικη αποψη...ο κυριος στο φοργκραουντ προλαβε να καλυψει το ξεφωτο! Ο συντομος λογος! Ο κυριος Σιρπης περιγραφει τα ενυδρεια του με ενθουσιασμο! Φιλικα ιορδανης! Ο ακατανομαστος! Μας γραφει?φαινομαι καλος? Γενικη..
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Να διορθώσω και γω τον φίλτατο Μιχάλη
Εκτός απο 2 φωτογραφίες με τον γαύρο δεν τράβηξα αλλες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Μελών Π.Σ.Φ.Ε Βορείου Ελλάδος 29/01/06 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 20-01-06 18:28 |