|
|
||||
|
||||
![]()
τα λόγια είναι περιττά για τον Τάκη!
είμαστε πολύ τυχεροί που βρίσκεται μαζί μας και μας βοηθάει σε όλες τις αναποδιές του χόμπι μας! να είσαι καλά Τάκη σε ευχαριστώ για όλα,ο θεός να σου δίνει χρόνια με υγεία! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πράγματι τα λόγια είναι περιττά για τον Τάκη και ας έχουμε μιλήσει μόνο τηλεφωνικά. Με τέτοια άτομα πάει μπροστά το χόμπυ. Το ευχαριστώ είναι λίγο... Ελπίζω καποια στιγμή να το ανταποδώσω με κάποιον τρόπο ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες το βράδυ έβαλα κόλλα Bisson σε όλα τα σημεία, και στο ράγισμα , και στο σπασμένο σωληνάκι αλλά και στο κάτω ρακορ γιατι είδα και εκει ραγίσματα,
στις φωτογραφίες δεν φαίνεται καθαρά , αλλά και γενικά δεν φαίνεται ιδιαίτερα η κόλλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και σήμερα το πρωί του προσάρμοσα 1 αλαφαδολάστιχο , το έβαλα σε μία λεκάνη και το γέμισα με νερό, πιστεύω να μη στάξει από το λάστιχο για να φανεί καθαρά αν είναι στεγανές οι κολλήσεις ![]() δεν το σκέφτηκε και ο Γιώργος , δεν το σκέφτηκα και εγώ να μου τα στείλει όλα, και αντλία και σωληνάκια να γίνει ένα καλό crash test
|
||||
|
||||
![]()
Και άμα σου πω ρε Τάκη ότι τα έβαλα μέσα στην κούτα όλα και μετά λέω τι να τα κάνει;;; και τα έβγαλα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δούμε και ετσι Γιώργο
|
|||
|
|||
![]()
Αντέ να δουλέψει το εργαλείο να ανεβαίνουμε επίπεδο!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |