|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο τελευταίο κεφάλαιο (σελ.182 - "D. Guidelines in Aquarium Keeping"), γράφει η συγγραφέας: "...Small 2-5 gal tanks are perfect for first-time hobbyists for finding the right plant species, learning to deal with algae problems, etc.. " Χμμ, ενυδρειάκια 8-20 λίτρων, "τέλεια" για πρωτάρηδες κλπ κλπ. ![]() Εγώ λέω να ακολουθήσω τις οδηγίες της να δουμε τι θα βγεί... Ενα 20λιτρο ενυδρειάκι δεν είναι τιποτα... έιμαι περίεργος πάντως. Δε δοκιμάζεις και συ σε ένα μικρούλι ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή κάτι μου θυμίζει όλη αυτή η κουβέντα ...
![]() Επίσης ... πράγματι ο κυκλοφορητής και το φίλτρο μπορούν να αντικατασταθούν για ορισμένες ημέρες από το φυσικό φιλτράρισμα που προσφέρουν τα φυτά (φρόντισε η κόρη μου να αφήσει στο έλεος ... των φυτών ... για 4 ημέρες το ενυδρείο χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιο δυσάρεστο για τα ψάρια). Τέλος ... να αναφέρω και ένα παράξενο ... γέννησαν οι ξιφοφόροι μου και με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχει επιβιώσει ένα μικρό κάπου ανάμεσα στα φυτά (έχει φτάσει σε μήκος το ένα εκατοστό πλέον και δεν τολμώ να κλαδέψω γιατί φαντάζομαι ότι θα γίνει μεζεδάκι). Αλήθεια πότε εκτιμάτε ότι θα μπορεί να κυκλοφορήσει ανάμεσα στα άλλα;
|
|||
|
|||
![]()
Οι αλλαγες νερου σε φυτεμενο ενυδρειο εχουν σημασια - αδειαζουν τα "αποβλητα" απο τα λιπασματα και φρεσκαρουν το νερο με ιχνοστοιχεια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσικοχημικά Χαρακτηριστικά του Νερού | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 27-12-04 20:34 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |