|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ξαναπαρει αλλα δυο απο το συγκεκριμενο και τα ανοιξα...ηρθαν οκ.
σημερα ημουν δουλεια και το παρελαβε η δικια μου... οπως και να χει, βαριεμαι να ξαναπεριμενω, οποτε ,παλι θα το κρατουσα. ![]() φυσικα ειναι κανα 5ευρω η ζημια..αν ηταν η οθονη , θα το στελνα πισω. |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθε και το χαλικι ...
μαζεψα και μερικα φυτα ... τις επομενες μερες θα κολληθει και το τζαμι (δεν βρισκω μαυρη σιλικονη εδω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλή συνέχεια χωρίς απρόοπτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ντε να το δουμε γιοματο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο Γιαννη!
Αν δεν εχεις βρει java fern κανε λιγο υπομονη να ξεμπερδεψω με τις αλγες να δω τι θα σωθει απ τα φυτα και σου στελνω |
|
||||
|
||||
![]()
Γιανναρε εχω και εγω java fern,java fern narrow απλα απο περασμενη συζητηση μας,εχουν παθει τραμπακουλο που ηταν στο χρυσοψαραδικο,οταν θα μπουν με το καλο στο βιοτοπικο και παρουνε τα πανω τους πολυ ευχαριστως να σου στειλω...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω αδερφια , πηρα απο μυσιρλη μερικα φυτα και μεσα σε αυτα και φτερη , ειμαι οκ ,thanks!
![]() Παω να ψαξω κανα βοτσαλο τωρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
pleco & Orinoco River | thanasis76 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 31-12-13 00:32 |
MEXICO RIVER | stanlee | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-12-13 02:02 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Προτάσεις για βιότοπο new guinea | Σπύρος Μ | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 28-05-11 06:57 |