|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι εννοειτε στρωμενο.? το ενυδρειο ειναι 20 λιτρα εχω ενα χρυσοψαρο μεσα δυστυχως δεν ξερω το ειδος γιατι μου το εκαναν δωρο μαζι με το ενυδρειο και το φιλτρο. ομως πηγα στο πετ σοπ και μου εδωσαν αντιχλωριο βακτηρια κ αντι για ανθρακα βιολογικο υλικο. ------------------------- ναι βαζω παντα το ενυδρειο τρεχει 3 μηνες περιπου. δεν ξερω τι εννοειτε αν εχω στρωσει το φιλτρο εχω βαλει βιολογικο υλικο ενω ειχα ανθρακα. για τις μετρησεις εμαθα σημερα δεν ξερω ακριβως τι ειναι. στο ενυδρειο εχω μικρο χαλικακι και δυο φυτα οχι ομως φυσικα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fa.pa : 15-12-16 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς τα 20 λίτρα είναι λίγα για χρυσόψαρο. Δεν κάνει να το κρατήσεις σε αυτό το ενυδρείο.
Τοσο καιρό που τρέχει το ενυδρείο σου, το φίλτρο πιθανόν να έχει στρώσει (να έχει αποκτήσει βιολογία) αλλά και πάλη χωρίς μετρήσεις δεν μπορεί να είσαι σίγουρος. Το ενυδρείο είναι μικρό και μπορεί να φιλοξενείση ένα μονομάχο ή να γίνει ένα πολύ όμορφο γαριδάδικο. |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε τα υπομνηματα να σου λυθουν οι αποριες.
ειναι ολα γραμμενα εκει μεσα. οτι δεν καταλαβεις ρωτα εδω. τα 20 λιτρα δεν φτανουν για χρυσοψαρο. βασικα δεν φτανουν για κανενα ειδος ψαριου. αν δεν θες να χασεις και το αλλο ψαρι,εχεις δυο επιλογες. η επιστρεφεις το ψαρι στο πετσοπ η αγοραζεις μεγαλυτερο ενυδρειο. για αρχη,με ενα χρυσοψαρο σε καλυπτει ενα 60λιτρο. αν επιστρεψεις το ψαρι στο μαγαζι,στο 20λιτρο δεν εχεις και πολλες επιλογες για ψαρια. ισως θα μπορουσες να βαλεις καμια μικρη γαριδουλα(με αρκετες προυποθεσεις,προσοχη και διαβασμα) η καποιο σαλιγκαρι και φυτα. και ετσι μπορει να γινει πολυ ομορφο. παντως για ψαρια-θα σε στεναχωρησω-το ξεχνας σε αυτη τη φαση ![]() οχι οτι δεν γινεται,αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα ταλαιπωρηθουν κιαυτα κιεσυ και στο τελος θα σου ψοφησουν. διαβασε καταρχην τα υπομνηματα και μετα τα λεμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έτοιμα Βακτήρια | Ex.Al.Os | Γλυκό νερό - Γενικά | 206 | 29-04-16 22:46 |
Βακτήρια μπουκαλιού | Vasiliss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 01-11-12 19:12 |
Βακτήρια και στρώσιμο | panos_auk | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-11 20:27 |
Σχετικά με βακτήρια | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 21:43 |
Τι Βακτήρια να αγοράσω; | johnmarka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-04-09 08:13 |