|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα ξερω κι εγω
![]() Κανενα φτηνο και σκυλι? (ρυθμιζομενη ροη ει δυνατον) Πχ μεχρι 15ε Για ενα φιλο ειναι.
|
|||
|
|||
![]()
αν βολεύει κρεμαστό, υπάρχουν αρκετά με ρυθμιστή ροής σε χαμηλή τιμή
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλον θα δοκιμαζα αυτο http://www.igna.gr/unifilter-360-up-to-340l-h
αν και για μενα το καλυτερο ειναι το turbo500 αλλα παει στα 26 ευρω... ειναι ομως πραγματικα σκυλι. εχει και πιο μικρα η aquael πλεον -ρυθμιζομενα- αλλα ειναι πολυ μικρα ρε σπυρο. και ας γραφουν για εως 200-250 λιτρα. εμενα μου φαινονται πολυ μικρα... αν και αποτι διαβαζω,εχουν τη δυνατοτητα να δουλεψουν με πολυ λιγο νερο και ισως αυτο τα κανει ιδανικα για μικρα παλουνταρια κλπ... πχ εδω http://www.igna.gr/fan-micro-plus-50-250l-h ισως βεβαια να μην εχει προβλημα αν δεν το παρακανει στα ταισματα με την τροφη... |
|
||||
|
||||
![]()
Το aquael turbo;
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο λεω.το εχω δοκιμασει και δεν καταλαβαινει τιποτα.ενα απτα δυο καλυτερα φιλτρα που ειχα.
και σε χωρητικοτητα(και με σφουγγαρι εξωτερικο που καθαριζει ευκολα) και σε ευκολια καθαρισμου στο βιολογικο υλικο, και σε ευκολια ρυθμισης της ροης. ενα κανουλακι εχει απο πανω και το γυρνας. το αλλο ηταν το eheim 2076... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το δικο μου το ειχα στο 80αρι με τα μαχατσαι και με γεννα που ηταν τα μικρα μεσα και ταιζα δεκα φορες τη μερα,δεν ειχα προβλημα ποτε.ουτε με μετρησεις ουτε τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε ας παρει 2 κινεζιες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα ροης σε εξωτερικο φιλτρο jbl cristlprofi e 900 | ΝΙΚΟΣΠΕ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 22-01-13 21:30 |
μετρηση ροης σε εξωτερικο φιλτρο | ilias13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-07-11 18:18 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |
ΦΙΛΤΡΟ ΒΥΘΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΟΗΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:04 |