|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιάννη ,λοιπόν εδώ είναι η χαρά τον αφρικανων,όσο αφορά το νερο,πολύ σκληρό. Τώρα για τα ενυδρειακα ειναι σε άλλο επίπεδο πολύ ανεβασμενο.για τις τιμές δεν ξέρω ακριβώς να σου πω γιατί δεν ξέρω τις τιμές στην Ελλάδα επειδή τα τελευταία χρόνια απηχα.βρισκεις οτι θέλεις ,αρκεί να έχεις χρονο.
|
|
||||
|
||||
![]()
περασε φοτο στο photobucket και κανε επικοληση εδω.
πουθενα δεν ειναι τελεια εκει λειπει ο χρόνος εδω το χρημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη για τις φωτογραφίες αλλά αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να τις ανεβασω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι Κώστα!
εγώ περιμένω το άλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε σε ευχαριστώ πολύ, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα.δεν εξαρτάται μόνο απο εμένα.προσπαθω να ανεβασω τις φωτογραφίες απο το κινητό και δεν μπορώ κρίμα γιατί ειναιπολυ καλες
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ημουν σε διαπραγματευση για ενα juwel 450 αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα δυστηχως.επρεπε να κανω και 400 χιλιομετρα για να παω να το παρω.δεν πειραζει,κατι αλλο θα προκυψει.
------------------------- Αρτεμισία σε ευχαριστώ πολύ.Τα σαλιγκάρια λέγονται Taia haticoides και αναπαράγονται επιτυχώς στο ενυδρείο.Βασικά εδώ μπορείς να βρεις ότι θέλεις,έχω δει ψάρια/γαρίδες/σαλιγκάρια που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstas arta : 22-12-16 στις 11:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα Κώστα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους ανέβηκαν οι φωτογραφίες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Aαααα Μπράβο βρε Κώστα
![]() ![]() ![]() Για πές τι σαλιγκάρια είναι αυτα με τις ρίγες ? στην τελευταία φωτό .
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ όμορφο το ενυδρείο!! Καλοπερνάνε οι άτιμες!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοκομετρια και ασπονδυλα | dinos123 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 2 | 08-05-12 14:16 |
ασπονδυλα σε ενυδρειο με ζωοτοκα | takis07 | Ζωοτόκα | 6 | 14-12-10 20:28 |
Πανεμορφα ασπονδυλα.... | Eric | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 30-07-10 11:12 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |