|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία αναβάθμιση
![]() Εύκολο είναι. Βάζεις τα ψάρια σε ένα μεγάλο δοχείο (με αεραντλία αν είναι να καθυστερήσεις πάνω από 5-6 ώρες), αδειάζεις το νερό και αφαιρείς τη διακόσμηση, τοποθετείς το καινούργιο στη θέση του, γεμίζεις νερό, βάζεις διάκοσμο κλπ και εγκαθιστάς τα παλιά (χωρίς να τα καθαρίσεις) φίλτρα και το νέο, γεμίζεις φρέσκο νερό (με παραμέτρους ίδιες μ' αυτές που έχεις τα ψάρια σου) και βάζεις σε λειτουργία τα φίλτρα, επαναφέρεις τα ψάρια (με προσαρμογή για την θερμοκρασία). Voila! ![]() *ρε Tsala είσαι γρήγορο πιστόλι ![]() -νερό δεν χρειάζεται κατά τη γνώμη μου να κρατήσει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εγω ειμαι λιγο υπερβολικος ![]() ετσι το κανω για να χω το κεφαλι μου ησυχο,και για βιολογια και για αμεση μεταφορα των ψαριων (χωρις προσαρμογη). Αν τα μεταφερω σε φρεσκο νερο (παρολο που ειναι απ την ιδια βρυση) , θα κανω προσαρμογη.. πιθανοτατα οι παραμετροι να διαφερουν οταν το νερο "παλιωνει" στο ενυδρειο. κυριως το PH , αλλα και η διαφορα στα νιτρικα απο το 10-20 στο 0. |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ να είσαι υπερβολικός. Εμάς γιατί θες να μας κουράζεις?
![]() Η βιολογία είναι 90% στα φίλτρα. Το 100% φρέσκο νερό (εφόσον όπως είπα είναι στις ίδιες παραμέτρους με αυτές που ζουν τα ψάρια) μόνο καλό θα κάνει (υπάρχει περίπτωση να στρεσαριστούν μόνο αν τα είχαμε σε κάνα βούρκο με 30+νιτρικά. Σ' αυτή τη περίπτωση με προσαρμογή καμιά ώρα δεν θα έχουν πρόβλημα). |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, απλα ετσι το κανω εγω...και νομιζω ειναι το σωστοτερο για αρχαριο (που δεν ξερουμε τι νιτρικα εχει,παραμετρους, ασβεστολιθικα πετρωματα που μεταβαλουν τις σκληροτητες κλπ)
τι 20 τι 30 νιτρικα..παλι βουρκος ειναι μπροστα στο μηδεν ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
καθαρισμος ενυδρειου | jimxam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-02-09 22:39 |
αγορα ενυδρειου | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-02-09 09:11 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |