|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αναθεμα τον βιοτοπο σας!
![]() cryptocoryne wenditi brown μπορω να βαλω? 2-3 φυτα (σε μικρες ποσοτητες) εχω για την ωρα και μεσα σε αυτα ειναι και η καταραμενη egeria densa που δεν μ αρεσει ![]() χαθηκε ο κοσμος να χε καμια ντοματια, κανα stargrass ο βιοτοπος? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
tsala όταν έφτιαχνα και εγώ το δικό μου το ίδιο πρόβλημα είχα,σαν τον τρελό είχα βγάλει φωτογραφία τον κατάλογο με τα φυτά του βιότοπου και έτρεχα σε όλα το petshop με ψάρια και ρώταγα ποια από αυτά έχουν,2-3 είχα καταφέρει να βρω
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω και καταστημα να τρεξω... εδω ουτε ανουμπια δεν βρισκεις
![]() ψαχνω, εχω βρει κανα 2 ακομα απο φιλαρακια, αλλα το 60λιτρο θελει κοπο να γεμισει ![]() Δεν βιαζομαι ομως, θα βρω .. εχει μερικα που βρισκονται ευκολα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
pleco & Orinoco River | thanasis76 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 31-12-13 00:32 |
MEXICO RIVER | stanlee | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-12-13 02:02 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Προτάσεις για βιότοπο new guinea | Σπύρος Μ | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 28-05-11 06:57 |