|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και για τα καλα σας λογια φυσικα τα δικα σας ρειφακια ειναι σε αλλο επιπεδο , δεν με αγχωνει αυτο αντιθετος ξερω οτι θα δωσετε λυσεις σε τυχον προβληματα λογο της εμπειριας σας καταρχην να πω οτι τα LPS ειναι αυτα που με τρελενουν , λογο κινησης και χρωματος (φυσκα ο καθενας με τα γουστα του) με τα SPS ξεκινησα δειλα βαζοντας μικρα φραγκακια και ευκολα , σιγουρα δεν με αφησαν αδιαφορο αφου αναγκαστικα και πηρα δοσομερικη με ολα τα παρελκομενα αλλα (μεχρι τωρα) δεν θα ηθελα ενα ρειφ σκετο απο ενα ειδος . Αυτα για να μην σας ζαλιζω περισσοτερο οτι μπορεσα απο φοτο εκανα με διαφορες αλχημιες ( απο πανω με κλειστους κυκλοφοριτες και διαφορα τετοια) |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε.
Ωραίο ενυδρείο έχεις κάνει δεν νομίζω ότι υστερεί σε κάτι από τα υπόλοιπα του φόρουμ. Για πες μας και Ρουτινες να δούμε πως το δουλεύεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ελα Γρηγορη καλησπέρα!
Σούπερ φιλαράκι το ενυδρείο σου έχεις κανει φανταστικη δουλεία! μέσα από ένα δυνατο συνολο μπορούμε ολοι μας μεμονωμένα να ανεβάζουμε το προσωπικο μας επίπεδο! καλη συνέχεια και περιμένουμε νεα σου! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γρηγορη!
καλή χρονιά με υγεία φιλαράκι να έχεις! πως πάει το ενυδρείο σου,έχουμε καμία εξέλιξη? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στην παρεα
χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια και αγαπη πανω απο ολα δυστυχως προσπαθησα να βγαλω καμια φοτο της προκοπης αλλα δεν ...... οτι μπορεσα εκανα |
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο!!! μια χαρα σε βρισκω!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικά ωραίο ενυδρείο γεμάτο από διάφορα κοράλλια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |