|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε τακη και ενω το συζηταγαμε δεν το σκεφτηκα καν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το Σάββατο να θυμηθώ να σου φέρω λίγη που θα την ρίξεις μόλις πας σπίτι γιατί θα έχει ξεπαγώσει,
έτσι για δοκιμή
|
||||
|
||||
![]()
Το Σαββατο ο καθενας με την πραματια του.
Οποιος εχει λιγο ροταλα,Ammania sp. ‘Bonsai’,και κανα γρασσιδακι επι πληρωμη η ανταλλαγη θα του ειμαι ευγνωμων. Εχω micranthemum mikranthemoides Pogostemon Erectus Hygrophila Lacustris Staurogyne sp. Bihar Hydrocotyle Tripartita Xmoss ολα σε μικρη ποσοτητα γιατι τωρα ξεκινησα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγραψα για την ριζα ποτε δεν εγραψα για τα ψαρια...ειμαι απαραδεκτος...
Γιωργαρε τα ψαρια ειναι τελεια (επιτελους μιας και τα ειδαμε)!!! ![]() ![]() ![]() Ευχομαι τα καλυτερα και θα τα εχεις μιας και εχεις τον κ.Τακη για μαστορεματα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μπραβο για το νεο σου ενυδρειο!
![]() Διαβασα και τα 2 θεματα και ειδα ολη τη διαδρομη... Πιστευω οτι ειναι ονειρο του καθενος που γουσταρει Νοτια Αμερικη, το να αποκτησει ενυδρειο με Altum!Eιναι πανεμορφα!!Φτου σκορδα! ![]() Να τα χαιρεσαι!! Πως πανε;;Ολα καλα; Ειναι αγρια πιασμενα αν θυμαμαι καλα ε; Καμμια νεα φωτο δεν θα μας βαλεις; |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
αγρια ναι.μια χαρα ειναι μεγαλωνουν ![]() δεν μπορω να το καταλαβω απτο σωμα τους ακομα αλλα το καταλαβαινω απτα πτερυγια τους που μεγαλωνουν κιαυτα και μακραινουν ![]() το μονο κακο ειναι πως θελω να βαλω κιαλλα αλλα δεν υπαρχουν. θα πρεπει να περιμενω τον απριλιο μηπως ξαναφερει η αβυσσος και παρω 4-5 ακομα να μεγαλωσει το κοπαδι. παντως μεχρι στιγμης,ολα καλα πανε. θα προσπαθησω να βγαλω μια φωτο τωρα να ανεβασω,και κανα νεο βιντεο αυτη τη βδομαδα που θα καθομαι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 17-12-16 στις 01:28 |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μολις τις εβγαλα
![]() μου φαινεται απιστευτο πως μπορω και τα βγαζω φωτογραφια οποτε θελω πλεον ![]() οταν ανεβαινουν στην επιφανεια,ανεβαινουν ολα μαζι.λες και πεφτει συρμα ρε παιδι μου.ανεβαινουν ολα μαζι σιγα σιγα και μετα "βουλιαζουν" κατω, παλι σιγα σιγα ολα μαζι.λες και ειναι συντονισμενα ![]() τωρα εχω αρχισει και διακρινω λιγο και χαρακτηρες του καθενος. φαινεται λιγο ποια ακολουθουν την ομαδα αδιαμαρτηρητα και ποια ειναι λιγο πιο ζωηρα η δεν κολλανε τοσο στην ιεραρχια. αλλα ειναι μικρα ακομα. προσεξτε λιγο το δευτερο ψαρι απο αριστερα,στη δευτερη φωτο.το ενα του πτερυγιο ηταν λιγο πιο κοντο απο οταν τα πηρα. ισως τραυματισμος στη μεταφορα η στο πιασιμο τους,η ισως και πιο πριν στο ποταμι. εχει αρχισει και ξαναμεγαλωνει το πτερυγιο τωρα (αν και συνεχιζει να ειναι πιο κοντο)και ειμαι περιεργος να δω πως θα αναπτυχθει. μεχρι στιγμης καλα φαινεται παντως. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |