|
|
|||
|
|||
![]()
Αν η γεννήστρα μπει μπροστά στην έξοδο του φίλτρου , υπάρχει πρόβλημα λόγω αυξημένης ροής???
Πήρα με δίχτυ!!! ------------------------- -Επίσης , την τροφή (σκόνη) την ρίχνω μόνο μέσα στην γεννήστρα ή σε ολόκληρο το ενυδρείο ?? -Μάζεψα περίπου 20 μωρά . -Ακόμα θα αλλάξω λίγο και τις ρουτίνες μου στις αλλαγές νερού μιας και έκανα μία μεγάλη κάθε Σάββατο . Όμως κατά την αλλαγή έπεφτε η θερμοκρασία 2-3 βαθμούς . Σκέφτομαι για 60λιτρη αλλαγή κάθε δεύτερη μέρα . -Τα αυγά σκάνε όλα μαζί ή πρέπει να έχω το νου μου και τις επόμενες μέρες ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 10-12-16 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα.
Τα νέα απο τα μωρά στα γρήγορα... Όλα πάνε τέλεια . Δεν έχω ούτε μία απώλεια. Τα ταίζω μία τροφή σε σκόνη της sera . Σήμερα πρέπει να έχουν αρχίσει να τρώνε γιατί το πρωί βρήκα μερικά στην επιφάνεια με το κεφάλι προς τα πάνω. Υποθέτω πως τρώνε. Διάβασα για την διατροφή για αρτέμια και κρόκο αυγού. Σήμερα θα κάνω και μία 60λιτρη αλλαγή νερού. Επίσης θα παρακαλούσα ( θα έπεφτα και στα γόνατα ) το μέλος SOCRATIS να δώσει τα φώτα του επι του θέματος και καμιά συμβουλή . Μακάρι να τα καταφέρω. υ.γ. Ξέρω πως θα χρειαστώ 2ο ενυδρείο. Έχω ήδη αρχίσει να κάνω έρευνα αγοράς . |
|
||||
|
||||
![]()
Που μπορώ να βοηθήσω παρακαλώ;
Γίνε πιο συγκεκριμένος και μη φοβού. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Σωκράτη και σε ολόκληρη την παρέα.
Πήρα το θάρρος να ζητήσω τις συμβουλές σου , γιατί διάβασα τα άρθρα σου για τις αναπαραγωγές ranchu και φαίνεται οτι το κατέχεις . Λοιπόν ,συγκεκριμμένη απορία δεν έχω , αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω ψαρομωρά και δεν ξέρω τι να κάνω . Θα περιγράψω ΤΙ κάνω και αν έχεις κάποιο τιπ ή διόρθωση ή παράλειψη μου λες . Μάζεψα τα ψαράκια σε γεννήστρα με δίχτυ.Τα ταίζω μία σκόνη της sera,την τροφή την ρίχνω μέσα στην γεννήστρα . Αλλαγή νερού κάνω κάθε δύο μέρες 60 λίτρα με ίδια θερμοκρασία νερού . Εδώ είχα ένα θέμα μιας και η γεννήστρα δεν επιπλέει και την πρώτη φορά μου ξέφυγαν 5-6 ψαράκια . Τι άλλο σε αυτή την φάση?? Περιμένω να μεγαλώσουν μέχρι να μπουν σε ξεχωριστό ενυδρείο ?? Πέρα απο την τροφή του εμπορίου , κρόκο και αρτέμια πότε ?? Και αρτέμια (τι είναι?? ) και που βρίσκω ??? Τα ψαράκια και σήμερα ακμαία !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαστεί να μετακομίσουν έστω σε πλαστικό δοχείο, ώστε να τα έχεις
χώρια από τα μεγαλύτερα ψάρια. Αν δεν περάσουν 3-4 μήνες δεν είναι φρόνιμο να συνυπάρξουν με άλλα. Η αρτέμια είναι βασικότατη τροφή για τις πρώτες ημέρες των γόνων, άρα μονόδρομος. Ότι άλλο θεωρείται απλά συμπλήρωμα.Για την αρτέμια υπάρχουν αρκετά θέματα δημοσιευμένα και στο φόρουμ μας. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα!!!!
Τα ψαράκια και σήμερα ακμαία . Τα νέα τους : - Έβαλα και την δεύτερη αεραντλία σε λειτουργία - Πήρα αρτέμια σε σκόνη της JBL - Αλλαγές νερού κάθε 2η μέρα 60 λίτρων Σκέφτομαι να τα βάλω σε δικό τους ενυδρείο , μόλις κλείσουν μήνα. Σήμερα είναι μάλλον η πέμπτη μέρα ζωής τους , δηλαδή απο τότε που τα εντόπισα . ------------------------- Και σήμερα ακμαία τα μωρά!!! Ποιά είναι η καλύτερη θερμοκρασία για το μεγάλωμα των μικρών?? Η θερμοκρασία κυμαίνεται απο 17 εώς 18,5 βαθμούς κελσίου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 15-12-16 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
23-24 ειναι ΟΚ. Εχε πολυ καλη οξυγονωση (πχ με αεραντλια) Βιταμινες κλπ Ζωντανη αρτεμια ειναι η καλυτερη τροφη ΥΓ μην ανεβαζεις αποτομα θερμοκρασια. 1C καθε 8-12 ωρες.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|