|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Done και στα 2
|
|||
|
|||
![]()
Μην τους κοιτάτε...."σουβλίστε" τους !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ και από μένα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν περιμένω και πολλά,
αλλά κάτι μπορεί να γίνει, ετσι και αλλιώς δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ψηφίζοντας
|
||||
|
||||
![]()
Κι αυτό είναι ψήφισμα προς την Βρετανική κυβέρνηση (που όπως αποκαλύφθηκε χρησιμοποιεί χρήματα της εξωτερικής βοήθειας στο Malawi για να υποστηρίξει τις πετρελαϊκές εταιρείες)
https://secure.greenpeace.org.uk/pag...ple-not-oil-v2 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() άκυρο,τα κατάφερα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάντως ο αριθμός των συμετοχών είναι πολύ μικρος αν σκεφτείς μόνο και μονο το ποσοι εχουν Αφρικάνικα ενυδρεία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα ψαράκια που όλοι φιλοξενούμε προέρχονται από κάποιους βιότοπους και αν αυτοί καταστραφούν, σε λίγα χρόνια θα τα βλέπουμε μόνο σε βιβλία φυσικής ιστορίας ή θα προσπαθούμε να τα σώσουμε μόνο στην αιχμαλωσία (σας θυμίζω την περίπτωση της λίμνης Βικτώρια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55798 ). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Λίμνη Malawi | imichal | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 0 | 13-04-13 21:23 |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
μίνι-ντοκυμαντέρ για λίμνη Malawi | aquaman | Malawi | 8 | 12-09-08 19:49 |