|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
tsala πήρα ήδη πλαστική ρε γμτ
Προσπαθώ να τα πιάσω τώρα ------------------------- Δώστε καμιά ιδέα πως να τα πιάσω γιατί τα πιο πολλά απο την απόχη στην γεννήστρα δεν τα καταφέρνουν. Πάω να πάρω γεννήστρα με δίχτυ και επανέρχομαι!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 10-12-16 στις 13:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να τα πιάσεις με μικρό σουρωτήρι για το τσάι ή με ποτηράκι του κρασιού
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τα πιάνω με πλαστικό κυπελλάκι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν η γεννήστρα μπει μπροστά στην έξοδο του φίλτρου , υπάρχει πρόβλημα λόγω αυξημένης ροής???
Πήρα με δίχτυ!!! ------------------------- -Επίσης , την τροφή (σκόνη) την ρίχνω μόνο μέσα στην γεννήστρα ή σε ολόκληρο το ενυδρείο ?? -Μάζεψα περίπου 20 μωρά . -Ακόμα θα αλλάξω λίγο και τις ρουτίνες μου στις αλλαγές νερού μιας και έκανα μία μεγάλη κάθε Σάββατο . Όμως κατά την αλλαγή έπεφτε η θερμοκρασία 2-3 βαθμούς . Σκέφτομαι για 60λιτρη αλλαγή κάθε δεύτερη μέρα . -Τα αυγά σκάνε όλα μαζί ή πρέπει να έχω το νου μου και τις επόμενες μέρες ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 10-12-16 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα.
Τα νέα απο τα μωρά στα γρήγορα... Όλα πάνε τέλεια . Δεν έχω ούτε μία απώλεια. Τα ταίζω μία τροφή σε σκόνη της sera . Σήμερα πρέπει να έχουν αρχίσει να τρώνε γιατί το πρωί βρήκα μερικά στην επιφάνεια με το κεφάλι προς τα πάνω. Υποθέτω πως τρώνε. Διάβασα για την διατροφή για αρτέμια και κρόκο αυγού. Σήμερα θα κάνω και μία 60λιτρη αλλαγή νερού. Επίσης θα παρακαλούσα ( θα έπεφτα και στα γόνατα ) το μέλος SOCRATIS να δώσει τα φώτα του επι του θέματος και καμιά συμβουλή . Μακάρι να τα καταφέρω. υ.γ. Ξέρω πως θα χρειαστώ 2ο ενυδρείο. Έχω ήδη αρχίσει να κάνω έρευνα αγοράς . |
|
||||
|
||||
![]()
Που μπορώ να βοηθήσω παρακαλώ;
Γίνε πιο συγκεκριμένος και μη φοβού. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|