|
|
|||
|
|||
![]()
whitecoral Σακη..
Λογικα κανουν 2 μερες για ελλαδα και αλλη μια να μου ερθουν εδω.. το θεμα ειναι οτι δεν δινουν live guaranteed για τις 3 μερες οτι γινει λεει ειναι με δικη μου ευθηνη |
|
|||
|
|||
![]()
η φαουνα παντός στέλνει αεροπορικος και έρχεται σε 24 ώρες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για δωσε περισσοτερες πληροφοριες Νικο αν ειναι να ψωνισω απο εκει και να τους ακυρωσω αυτους
------------------------- Σακη 24 ωρες θα κανουν να ερθουν σε μενα η να πανε αθηνα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη revolution1925 : 05-12-16 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το είχα ξεχάσει.
Είσαι δύσκολα! δες μήπως θέλει να βάλει τπτ μαζί σου από Αθήνα να τα πάρει εκείνος όλα και να σου στείλει την επόμενη σε εσένα με φρέσκο νερό. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι και αυτο γινετε..
η αλλη λυση ειναι να τα στειλουνε θεσσαλονικη και να παω να τα παρω εγω απ τα γραφεια της μεταφορικης..αλλα μαζι με τις βενζινες θα μου βγουν τα μεταφορικα στο 100ρικο ![]() κατσε να μας πει ο Νικος την πατεντα με τα δωρεαν μεταφορικα απ την φαουνα και να δουμε πως θα γινει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σου έχει και δωρεάν μεταφορικά και θα στο στείλει όταν έχει και άλλες παραγγελίες για αεροδρόμιο,φυσικά και σε ειδοποιεί με mail όταν το αποστείλει σε εσένα! συνήθως κάνει μερικές μέρες παραπάνω να το στείλει από ότι με μεταφορικά που το στέλνει την επομένη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |