|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα θα δουμε τους ινδιανους
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στο μάστορα που σου άλλαξε τα φώτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
![]() παντως απο χτες που μπηκαν τα φωτα,εχουν λιωσει στις βολτες εξω.δεν τα εχω ξαναδει τοσο δραστηρια απο οταν τα πηρα. λογικο ειναι καπως αφου καταλαβαινουν μερα,αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο πως ο φωτισμος εχει τοσο μεγαλη επιδραση στα ψαρια. δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη διαφορα. |
|
||||
|
||||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Ge34yA9cIC8 οποιος το δει,κλειστε τα ηχεια γιατι η μουσικη μπηκε καταλαθος και ειναι αηδια ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 06-12-16 στις 12:46 |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε κολυμπανε τα σκασμενα!
![]() ωραια Γιωργο!!! μια ριζουλα παραπανω , εγω θα την ηθελα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό να κολυμπάνε τώρα βρε Γιάννη, τώρα βλέπουν που να πάνε
![]() πριν ήθελαν διόπτρες νυκτός για να κολυμπήσουν ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος γιαννη
![]() τον παραγοντα της ηλικιας δεν τον ειχα υπολογισει. ειναι πολυ πιθανο να εχεις δικιο. εχω τοσο πολυ καιρο να κρατησω οτιδηποτε εκτος απο μονομαχους(πανω απο δυο χρονια), που ξεχναω πως αυτα ειναι κιχλιδες πολλες φορες ![]() @tsala εχεις δικιο,κιεμενα μου φαινεται καπως. θα μπει αλλο ενα χοντρο ξυλο με μηκος διαγωνια μαλον, στο κενο αναμεσα. δεν θα κλεισει το χωρο,θα περνανε τα ψαρια απο πανω και απο κατω. εχω ενα αρκετα χοντρο κλαδι-κορμο πλατανου που μαλον θα το βαλω τελικα. αρκει να βρω τροπο να κατσει οπως θελω. |
|
||||
|
||||
![]()
και ο πλατανος ειναι υπεροχο ξυλο (τυφλα να χει το redmoor) , ριχτο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ότι θα σε ρωτούσα τι ξύλα θα έβαζες.....έχω βαλει κι εγώ κλαδιά από πλάτανο και έχουν δείξει πολύ ωραία.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |