|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα και για να ειναι υγιεις τα ψαρια να μην εχουν παρασιτα?
Ας πουμε οτι οι αλλαγες γινονται καθε 2 η 3 μερες θα υπαρξει καποιο προβλημα? Εχω διαβασει οτι οι δισκοι μενουν πισω για πλακα Τι το προκαλει αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Eνας δισκος για να μεινει πισω πρεπει να ΜΗΝ τρωει.Αρα η δεν πεφτει αρκετη ποσοτητα φαγητου η το ψαρι εχει καποιο προβλημα και δεν τρωει.
Ολα τα ψαρια εχουν παρασιτα.Στο χερι μας ειναι να κραταμε τα ψαρια υγειη και το ανοσοποιητικο τους συστημα δυνατο για να καταπολεμουν τα παρασιτα. Αν ταιζεις 6 φορες την μερα ποσα νιτρικα θα εχεις την τριτη μερα που θα κανεις αλλαγη?Οι δισκοι δεν κανουν ''εκπτωσεις'' στην ποιοτητα του νερου. Ειχες ποτε δισκους η ειναι πρωτη φορα που σκεφτεσαι να παρεις?
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα ναι καποια τα πουλησα και μερικα χαρισα ειχα ελλειψη χρονου και επισης παλεψα και με παρασιτα αρκετες φορες καποια τα νικησα η ετσι πιστευα οπως και να χει θελω να κανω ενα φορματ και να ξεκινησω σαν πρωταρης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις καποια φωτο του ενυδρειου σου?Τι παρασιτα παρουσιαστηκαν και ποιες οι ρουτινες αλλαγων και ταισματων που ειχες?
|
|||
|
|||
![]()
Αστο καλυτερα περασμενα ξεχασμενα
Gill ειχα εκανα βλακειες ακουγα και διαφορους δεν ηξερα τι τυφλα μου. Απλα στο μεγεθος που αναφερω δεν ειχα ποτε γιαυτο ρωταω το χω παρει πιο σοβαρα το θεμα και θελω και το σωστο δρομο. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαφορους οπως πετσοπαδες ας πουμε?
Gill εννοεις βραγχιοσκωληκες?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι διαφορα δε μπορεσα ποτε μου να βγαλω ακρη
κριμα ξοδευτηκαν και πολλα χρηματα. Γιαυτο το χω ρηξει στο διαβασμα και ζηταω γνωμες απο τους πιο εμπειρους να ξεκινησω σωστα με σωστα ψαρακια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση... | Dimitris79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 23-01-12 11:37 |
μεγαλωμα πτεριγιων? | Singha | Bettas | 2 | 02-02-11 17:35 |
Ανατροφη-Μεγαλωμα νεογνων | john922 | Ζωοτόκα | 3 | 05-04-09 11:08 |
ερωτηση | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-08-08 21:42 |
ερωτηση!!!!!!!!! | NiveOner | Bettas | 14 | 08-08-08 09:44 |