|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 04-12-16 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι πρεπει να βαλεις μονο την καταληξη του λινκ του βιντεο Q2c1Z0ThZWM
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29348
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω,το διορθώνω τώρα.
|
|||
|
|||
![]()
Κατα καιρούς κοιτάω την επιστροφη του φιλτρου στο ενυδρείο.Σημερα μου φάνηκε ότι ειχε λιγότερο "πιεση" .Οπότε το άνοιξα να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται.Μέσα είδα μερικά σαλιγκαράκια και πολύ λάσπη.Ξέρω οτι έχει και βιολογία εκει.Οποτε το καθάρισα,σε νερό του ενυδρειου κ.τ.λ.Ουσιαστικά το ξέπλυνα μεσα σε μια λεκάνη,χωρίς τριψιμο κ.τ.λ, απλο ξέπλυμα.Νομίζω είναι καλύτερα.Αυτη είναι φώτογραφία απο το κινητο.
------------------------- http://imgur.com/a/tHPw3 Λεκάνη ειναι ,απλα την μετακινησα λίγο και στην μέση δεν εχει τίποτα.
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 07-12-16 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Που και που χρειάζεται καθάρισμα το φίλτρο ή όταν δεις πως πέφτει η ροή.
Και αυτό έχει σχέση από τα πόσα ψάρια έχεις , τι ψάρια, πως ταίζεις κλπ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καινούριου ενυδρείου | nikkoin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-01-15 23:49 |
Καραντίνα καινούριου μέλους | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-08-14 18:52 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |