|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Τάκη, ωραία δουλειά φαίνεται.
Για ποιο λόγο βάζεις το αλουμίνιο μέσα στο σκαφάκι; |
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο , επειδή θα βάλω λεντοταινία μη αδιάβροχη και για να υπάρχει μεγαλύτερη αποβολή θερμότητας,
σαν ένα είδος ψύκτρας δηλαδή. Και για την ακρίβεια, δεν υπάρχει πλεξιγκλάς πάνω από το αλουμίνιο, το αλουμίνιο είναι εκτεθειμένο
|
|||
|
|||
![]()
Σε κάτι τέτοιο είχε πάει και εμένα το μυαλό μου...
Να εξηγείς να μαθαίνουμε και εμείς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαν οι λεντοταινίες στο 1ο σκαφάκι
![]() ΄κόλλησα και τις λεντιρταινίες στο 2ο σκαφάκι, και η μία δούλευε η μισή ![]() ξεκόλλημα από τη σιλικόνη, κόψιμο, κόλλημα με κολλητήρι άλλο κομμάτι και πάλι σιλικόνη, ευτυχώς όλα καλά. Δοκιμή πως θα μπουν στο κεντρικό σκαφάκι ![]() και πως θα είναι κανονικά ![]() Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από τον Γιώργο. Το φωτιστικό τελείωσε και το πήρε ο Γιώργος, πιστεύω απόψε να δούμε τα ψάρια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη, ποια λεντοταινία έβαλες? Υπάρχει κάποιο λινκ ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ο Γιώργος την αγόρασε από ebay,
είναι smd 5050 μη αδιάβροχη, 5 μέτρα ψυχρό λευκό και 5 μέτρα θερμό λευκό, γύρω στα 5 Ευρώ η κάθε 5μετρη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy led φωτιστικό | g81gr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 29-01-14 16:40 |
Τροφοδοτικό Juwel Rio 240 | parrot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 22-03-10 10:39 |
Φωτιστικό για ριο 400 | Dekanat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-11-09 19:43 |