|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Γιώργο.
και fish only αλλά και ριφ μπορείς να το κάνεις. ο εξοπλισμός είναι περίπου ίδιος. Κανένας δεν έχει θαλασσινό χωρίς ούτε ένα κοράλλι. ότι θέλεις είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και μπορείς!!Ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά!!Κάνε μια καλή επιλογή σε skimmer και φωτιστικό!!Μελλοντικά θα βάλεις κοράλια δεν τη γλυτώνεις!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία άρα ξεκινάμε σιγά σιγά να μαζεύουμε.Στο υπάρχον ενυδρείο υπάρχει ένα εσωτερικό sump με 3 χωρίσματα στο πρώτο όπως έμπαινε το νερό είχα τον θερμοστάτη στο δεύτερο βιολογικό υλικό και ενυδρειακό βαμβακι και στο 3ο 2 αντλιες που έστελναν το νερό στο ενυδρείο.Αυτο το sump θα μου φανει καπου χρήσιμο ή να το ξυλώσω?Να προσθέσω ότι ο χώρος που είναι τοποθετιμένο το ενυδρείο δεν θα υπαρχει η δυνατότητα για έξτρα sump.
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiorgosT : 03-12-16 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε!
Τι αποφάσισες τελικά το αφαίρεσες το κουτί απο μεσα; Καλυτερα να το βγάλεις και να βάλεις ενα εξωτερικό σκίμμερ mce 300 βάζοντας μεσα και τα υλικά! Καλη συνεχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα είμαι στο διάβασμα ακόμα και σε πολλές σκέψεις.Το ιδανικό θα ήταν να μην προεξέχει τίποτα έξω από το ενυδρείο γιατί ο χώρος στον οποίο είναι τοποθετημένο είναι συγκεκριμένος και δεν μπορεί να μπει αλλού.Οσο για το κουτί θα προτιμούσα όλα να κρυφτούν εκεί μέσα,πολλα ζητάω ε?Εάν πάω σε εσωτερικό σκιμερ έχεις να μου προτεινεις κάτι για τα λίτρα μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαστάσεις εχει το κουτί ;
Δεν μπορει να μπει το σκίμμερ μεσα. Τα εσωτερικα ειναι βυθιζόμενα σε σαμπ σε προκαθορισμένο ύψος! |
|
|||
|
|||
![]()
Το κουτί έχει μήκος 40cm φάρδος 10,5cm και ύψος 37cm.Ο λόγος που τα θέλω μέσα όλα με κλειστό καπάκι είναι ότι έχω τον μικρό και αν δει κάτι να προεξέχει θα είναι όλη μέρα εκεί.Αν πάλι αφήσω κάνα καπάκι ανοιχτό μπορεί να τον βρω να κάθεται και μέσα στο ενυδρείο.Μακαρι να μην είναι λίγες οι επιλογές μου σε εξοπλισμό ώστε να χωθούν όλα μέσα στο κουτί.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |