|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αστ'αυτα.ποτε ναρθω πεσμου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θες να έρθεις για να μάθεις τη τέχνη ;
![]() Αν θες έλα αύριο μετά τις 11. Φέρε και τις λεντοταινίες μαζί και το καπακι
|
||||
|
||||
![]()
δεν τη θελω την τεχνη ξερω αλλες
![]() οκ,θα τα πουμε αυριο θα σε παρω τηλ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε μπας και δουμε ασπρη μερα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φορέστε γυαλιά ηλίου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι σε θελω τακη θα βγαλω φωτογραφιες αυριο να βαλω εδω απτην κατασκευη σου
![]() τα ψαρια σαν να μου φαινεται οτι εχουν μεγαλωσει λιγο? ταισα τωρα και αφου τσακισανε την αρτεμια,βγηκανε και καθονται εξω. κοιλιες φουσκωμενες απτο φαι φαινονται ασπρες ![]() και οπως τα κοιταω σαν να μου φαινονται λιγο μεγαλυτερα. εκτος αν με μπερδευουν οι κοιλιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απτις σημερινες εργασιες του φωτιστικου.
τακη σευχαριστω παρα πολυ ![]() αντε μπας και δω κιεγω τα ψαρια μου ![]() ολο το πραμα θα συνδεθει με ενα τροφοδοτικο υπολογιστη και ενα κοντρολερ tc420 για τον οποιο υπαρχει ενας προβληματισμος οσον αφορα τα καναλια του και τα βατ που σηκωνει το καθενα... αλλα αυτα θα τα πουμε οταν ερθει ο κοντρολερ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |