|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα Νικο
Προχθες κολληθηκε το νεο sump και σημερα θα το γεμησω να δω για διαρροες Καταταλλα ολα μια χαρα Αρχισαν τα νεα sps να κανουν βαση ενω στις staghorn ειναι αισθητη η αναπτυξη στις ακρες Το σαββατοκυριακο εχω αλλαγη νερου οποτε και νεες φωτο ------------------------- Παράθεση:
Αυτη την στιγμη εχω pink zipper nuclear green red death sunny d flaming delmatians reverse space monster sakura sunrise pink hippo captain america zombie eye magician vulcan blood orditron tdf vampire και μπολικα αγνωστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 30-11-16 στις 11:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το σαμπ Παύλο!
Επιβεβλημένη και σοφή κίνηση που θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα μελόντικα! Ποσα λίτρα εγινε το νέο σαμπ,και ποσα ανέβηκες στο σύνολο; Ετσι και τα δικά μου κοραλλακια που πήραμε απο τον Σακη άπλωσαν ιστό στην βάση! Μιλάμε για κοράλλια που μεγάλωσαν σε άρτιο περιβάλλον όποτε δεν θα μπορούσαν να κανουν και αλλιώς! Ευχαριστούμε απο κοινού τον Σακη για τα όμορφα καλούδια που μας εστειλε! Καλη συνεχεια Παυλαρα και βάλε και καμια φωτο απο την διαδικασία! |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά τα κοραλια ήταν σε απίστευτη κατάσταση και σε αυτό βοηθάει
εννοείται το περιβάλλον που μεγάλωσαν Ακριβώς ίδια λίτρα αλλά πιο άνετο και προσαρμοσμένο στην βάση οπως ήθελα Θα ήθελα πολύ να σας βγάζω συνέχεια φωτο αλλα μς το κινητό λίγα πράγματα Επόμενη κίνηση ένα καλό νέο σκιμμερ |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο παυλαρα!
μια χαρά αναβαθμίσεις κάνεις,μελετημένες και βήμα βήμα! καλή συνέχεια φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
![]()
Υποσχεθηκα φωτο..
Αυριο κανω και θα βγαλω μερικες |
|
|||
|
|||
![]()
Παύλο μας χρωστάς και μια παρουσίαση από την καινούργια δουλειά σου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα στην βδομάδα πιστεύω θα είναι έτοιμο να μεταφέρω τα πρώτα zoanthus
Οπότε θα κάνω και την παρουσία |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |