|
|
|||
|
|||
![]()
καλά κάνεις απλά να είναι σωστή επιλογή μην χρειάζεται να ξανά πάρεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγά σιγά γιαννη δεν βιαζόμαστε!
όταν με το καλό βρεις την ευκαιρία να πάρεις κάτι καλό! καλή συνέχεια φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παίδες!
Στο εν τω μεταξύ, αν πάρει κάτι το μάτι/αυτί σας, ειδοποιήστε με παρακαλώ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη εχεις skimmer πραγμα το οποιο σημενει οτι μπορεις να περιμενεις μεχρι να συγκεντρωσεις το ποσο για να παρεις κατι καλο που να σε καλυψει απολυτα. δεν ειναι δηλ. επιτακτικη αναγκη για να παρεις κατι. δοστου οσο χρονο χρειαζεται για να παρεις κατι ΜΙΑ φωρα, με το περας του χρωνου τελικα θα βγει φθυνοτερο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη βάλε και καμία φώτο να δούμε πως είναι.
έχεις χώρο να παίξεις με αλγες ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-11-16 στις 16:38 |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη καλησπερα!
τι νέα φιλαράκι πως πάει το ενυδρείο? έκανες τπτ με το σκιμμερ,βάλε καμιά φώτο όταν μπορείς να χαζέψουμε λίγο! καλή συνέχεια φιλαράκι να έχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλά από όσο ενημερώνομαι απο δικό μου άνθρωπο που το πρόσεχε για λιγες μέρες.
Με σκίμμερ έκανα αγορα: NYOS Quantum 220. Θα το βάλω σε λειτουργία από μεθαύριο, γιατί επιστρέφω στον τόπο μου αύριο βράδυ, μετά από επίσκεψη σε ένα μεγαλύτερο ενυδρείο... της Βαρκελώνης... ¶λλη εμπειρία κύριοι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |