|
|
||||
|
||||
![]()
Σακη δεν μετραω. γιατι νομιζεις δεν μπαινω στα sps
![]() τα φωσφορικά φαίνονται με το ματι ![]() αλλα και τα κοραλλια δείκτες ειναι πολύ χρήσιμα. το σαρκοφυτο κλεινει οταν το mg ειναι χαμηλό-ψηλά η caluastrea χανει χρωμα οταν kh ή ca ειναι χαμηλά, αλλα και για στα 2 θα πρέπει να είναι μεγάλη η απόκλιση για να φανεί εντονα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό!
Δλδ Ο καθένας μας πρέπει να βρει κοράλλια δείκτες! Γιαυτό σε λέω δάσκαλο γιατί έχεις όλα τα φώτα για να κάνεις ριφαρα με πολύ λίγο εξοπλισμό. |
|
||||
|
||||
![]()
τα τεστ ειναι αναντικαταστατα αλλα υπάρχουν κοραλλια που δειχνουν ελλειψη πριν δημιουργησει προβλημα σε ολο το ενυδρείο . οταν χαλασε η αντλια mg και δεν το ειχα καταλαβει (με τη δοσομετρικη ηταν σταθερες οι τιμες και μετρουσα σπανια), εκλεισε το σαρκοφυτο και αυτο ηταν αφορμη να πω -για να μετρησω να δω τι γινεται- αυτα για καποιον που δεν ειναι τακτικος με τις μετρήσεις οπως πρεπει.
εσεις που εχετε και πιο δυσκολα-ευαισθητα κοραλλια θα φαινεται πιο γρηγορα αρκει να τα παρατηρεις προσεκτικα. τα τεστ προλαμβανουν την ελλεψη και ειναι απαραιτητα για σταθερες παραμετρους παντως. |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι ακριβώς Γιάννη.
δυστυχώς όσο μεγαλύτερες κατανάλωσης τόσο πιο απαραίτητα τα τεστ ! φυσικά και ανάλογα τα κοράλλια και η ευαισθησία του ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το έλεγα τύχη!
Θα κατέβω μάλλον στης γιορτές αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο! |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά θα συμφωνήσω σε ολα σε οτι εχει να κανει με το διάβασμα των κοραλλιών ανάλογα με τις μεταβολές που μπορει να ειναι και θερμοκρασίας αλλα και αλατοτητας!
Το λεγόμενο διάβασμα ή κατανόηση γενικότερα του υφάλου μας ειναι κατι που το ειχε και ως αρχή του ο μεγάλος νερβας και συνεχώς το υπενθύμιζε στα κείμενα του! Γιάννη το ενυδρείο σου πραγματικά φιλαρακι ειναι Φανταστικό! Πολύ θα ήθελα να το δω live. .........τα ακούτε κύριοι Σάκης & Λεων! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ παντός το έχω δει και το έχω καθαρίσει!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το εχω δει και το εχω..... ξελαφρωσει!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο αγόρια!
πολύ δυνατό team έχουμε φτιάξει! |
|
||||
|
||||
![]()
θυμάμαι σακη, να το επαναλάβουμε, απο τοτε έχει να δει τέτοια μεγαλεία
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- οτι εχουμε, εχουμε, η αλήθεια να λέγεται. ------------------------- ποσα χρονια ζουνε τα σαλιγκάρια trochus-tectus, ξερει κανενας? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 30-11-16 στις 22:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι να βλεπει κανεις τα thread σας καλυτερα .......... χαλια γινεται
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια... Trigon 190 vs Rio 180 | tasos12 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-04-13 11:47 |
Trigon 190 | mimisrx8 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 27-02-11 18:30 |
Trigon και Κινεζος | Papas35 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 16 | 23-12-09 16:08 |
Νεο REEf (trigon 350) | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 75 | 22-07-08 22:04 |