|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σήμερα έβαλα την όσμωση να μαζέψω νερό για την αυριανή αλλαγή και μέτρησα να δω που βρίσκεται το ενυδρείο μετά από μια βδομάδα.!
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 26 PH 8,1 ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1026 ΑΜΟΝΙΑ 0 ΝΙΤΡΩΔΗ NO2 0 ΝΙΤΡΙΚΑ NO3 0 ΑΣΒΕΣΤΙΟ Ca 440 ΜΑΓΝΗΣΙΟ Mg 1440 ανθρακικη σκληροτητα KH 8,2 ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ PO4 λιτοτερα απο 0,25 περισσοτερα απο 0 Τις αλλαγές θεωρητικά μας τις επιβάλλουν οι τιμές μας έτσι δεν είναι? Και σκέφτομαι εγώ τώρα χρειάζεται να κάνω αλλαγή αύριο με αυτές τις τιμες η μπορώ να την αναβαλω για την άλλη βδομάδα? |
|
|||
|
|||
![]()
μπορείς να το αναβάλεις αλλά καλό θα ήταν να μην το αναβαλεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα!
ειχαμε 20 λιτρα αλλαγη εχθες και αλλαγη ανθρακα αντιφως, μολις μετρησα ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 26 PH 8 ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1026 ΑΜΟΝΙΑ 0 ΝΙΤΡΩΔΗ NO2 0 ΝΙΤΡΙΚΑ NO3 0 ΑΣΒΕΣΤΙΟ Ca 435 ΜΑΓΝΗΣΙΟ Mg 1440 ανθρακικη σκληροτητα KH 8,2 ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ PO4 0 δεν εχω να πω και πολλα, τα ψαρια περνανε ωραια, τα μανηταρια ξαναβρισκουν το χρωμα τους με τα καινουρια φωτα. αλγες δεν εβγαλα προς το παρων με τα καινουρια φωτα αλλα τα δουλευω μεχρι τωρα 50% το πολυ. απο κοραλια εκλεισα 2 ρικορντεες και ενα ζοανθακι απο γερμανια και θα περιμενω καμια βδομαδα να κανει update να παρω και κανα ακαν και θα μου τα στειλει ολα μαζι! οποτε θα περιμενω να ερθουν εκεινα να τα βαλω, ωστε να εχω και μια ιδεα του χωρου που εχω και μετα θα συνεχισω να στοκαρω. οτι εχω δει απο κοραλλια ειναι απο φωτο, ζωντανο δεν εχω δει ακομα οποτε κανω λιγο υπομονη να δω πως ειναι τι μεγεθος εχουν τι συμπεριφορες και μετα θα ψαχτω παραπανω για το τι αλλο να βαλω! επισης το ενυδρειο αρχιζει και πιανει κοραλινη οπως και σπιρογραφακια μικρα στα τζαμια και τους βραχους.. θεωρω σε γενικες γραμμες οτι παω καλα και με τα κοραλλια θα καταλαβω ακομα περισσοτερο το θαλασσινο συστημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικά τα πηγαίνεις Άρη,ετσι να συνεχίσεις και σύντομα θα εχεις εναν ύφαλο που πρωτίστως θα τον απολαμβάνεις εσυ με την οικογένεια σου και έπειτα εμείς!
Καλη συνεχεια φιλε. |
|
|||
|
|||
![]()
Άρη της ρικο της έβαλες;
έχουμε καμΙανουαρίου εξέλιξη; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Σάκη όχι δεν τις έβαλα ακόμα δεν τις έχω.. Τις έχω κλείσει και περιμένω να κάνει update το site του μπας και βρω να πάρω και κάνα καλό ακαν, καμία εφιλια.. Είπε αυτήν την βδομάδα θα ανανεώσει οπότε το αργότερο την επόμενη λογικά θα τα έχω..
Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός στις αγορές γιατί το ενυδρειακι είναι μικρό και θέλω αυτά που θα μπουν να είναι όλα εντυπωσιακά ζωντανά.. Φυσικά αυτό είναι και σχετικό αλλά ψωνίζω ότι στα μάτια μου δείχνει όμορφο! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ σωστά Άρη η υπομονή είναι μεγάλο πράγμα.
και συνήθως πάνω στον ενθουσιασμό την χάνουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |