|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πας ολιγον γρηγορα....
Πρωτα οπως ειπε ο γιαννης αποφασιζεις για τα ψαρια.... Επειτα βλεπεις χωρο... Αν θελεις σαμπ υπολογιζεις τρυπες που θελεις να κανεις... Καπακια φωτισμος...ειναι αρκετα πραγματακια και θελει μια σοβαρη θα ελεγα μελετη....πρωτα απο ολα ομως αποφασιζεις τα ψαρια σου : ) Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Λόγω απειρίας λέω να μείνω στην αρχή σε γλυκό νερό.
Αν και μου αρεσουν κάτι σμέρνες και κάτι σαρκοφάγα δισκοειδή μπλέ ψάρια.... Θα ήθελα λοιπόν σε αυτό το πρωτο diy ενυδρειο θελω να βάλω δισκους κανα σαλιγκαρι και δεν ξερω τι ακομα θα μου προτεινατε σε ψαρι που να ζει με δισκους..οποτε μάλλον θελω μεγαλυτερο ύψος σωστα? Μπορειτε να μου πειτε λοιπον τι διαστασεις να ειναι το sump? Και τι αλλο θα χρειαστω? Και εξωτερικλο φίλτρο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 x 50 x 50 (περιπου) - Αγορά ή ιδιοκατασκευή? | invisiblesurfer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 10-11-15 10:53 |
επιλογη για φωτα σε reef 280 λιτρα !! τα φωτα σας | harris samos | Φωτισμός | 13 | 13-06-15 19:47 |
ιδιοκατασκευή ενυδρείου | μιχαλος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 01-04-11 12:29 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |