|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου δεν το έχεις ξανακάνει , και εγω θα σου πρότεινα να το κάνεις μαζί με κάποιον που έχει μια σχετική εμπειρία, και με τέτοιες διαστάσεις θέλει προσοχή και να έχεις και εργαλεία, όπως βεντουζες, δεν σηκώνονται αυτά τα τζάμια.
Και αφου έχεις άνεση το πλάτος και στο υψος κάνε το 60. Αλλά εννοείτε πως θα φτιαχτεί και η κατάλληλη βάση και φυσικά το κτήριο να αντέχει αυτό το βάρος. Πάρε και μια γνώμη από Πολ. Μηχανικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, επίσης κανε μια καλή μελέτη για να βάλεις και ευκολίες , όπως εύκολες αλλαγές νερού κλπ, ακόμα και αυτοματοποιήσεις. Από φιλτρο τι θα βάλεις ; Για τέτοιες διαστάσεις ενυδρείο ενδείκνυται το σαμπ
|
|||
|
|||
![]()
Για sub έλεγα..αν υποθέσουμε ότι θα γίνει 1.90*0.50*0.50 θα γίνει ένα ενυδρείο 475 λίτρα.ποσα λιτρα sub θα χρειαστω?το ενυδρείο θα μπει σχδω επάνω σε δοκάρι.αρα δεν θα έχω πρόβλημα θέλω να πιστεύω!!που να πάω να το φτιαξω?έχει να προτείνεις κάποιον?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 17-08-13 07:40 |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Κατασκευή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-11 02:31 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |