|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζούγκλα!! Κ τα ψαράκια πανέμορφα
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο Τάκη, η ανούμπια τα έχει δώσει όλα
![]() Τα buenos aires κάνουν κανένα κλαδεματάκι; Τα δικά μου τσιμπολογάνε τα φυτά αλλά όχι σε προβληματικό βαθμό... |
|
||||
|
||||
![]()
Η ανούμπια έχει ξεφύγει, όπως και το iava fern , και μετά λέμε πως είναι φυτά αργής ανάπτυξης
![]() Τα Buenos Aires δεν μου πειράζουν τίποτα, μόνο μεταξύ τους κυνηγιούνται και τα χαζεύω ![]() Δεν κάθονται ήσυχα ούτε στιγμή, αλωνίζουν όλο το ενυδρείο, από τα αγαπημένα μου ψαράκια και με ιδιαίτερο χαρακτήρα
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη πολυ ωραιο!!Βεβαια απο σενα θα θελα να δω και μια αλλαγη στο aquascape σε κατι πιο εξεζητημενο με πιο δυσκολα φυτα πχ,αλλωστε εκτος απο χρυσοψαρας,εισαι και μποστανας κι απο εξοπλισμο τα χεις ολα!!!
![]() ![]() Αυτο το ενυδρειο το χεις μεσα στο σπιτι; Κατεβαζεις τις σκληροτητες με τυρφη σωστα; Ποια τυρφη χρησιμοποιεις και ποσο χρονοβορα ειναι η διαδικασια; Καλημερα!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Θέμη
![]() Για αλλαγή το βλέπω λίγο δύσκολο, και οι λόγοι είναι αρκετοί, το κακό με αυτό το ενυδρείο είναι πως είναι στενό, είναι μόνο 32 εκατοστά πλάτος, επομένως δεν έχει και πολλές δυνατότητες για κάποιο άλλο aquascape, επίσης θα πρέπει να φύγουν τα ξύλα με τις ανούμπιες και το java fern, δεν έχω όμως κάπου αλλού να τα βάλω , επομένως θα πρέπει να τα αποχωριστώ και δεν θέλω, ειδικά η αριστερή ανούμπια είναι το 1ο φυτό που αγόρασα , χάλασε, έμεινε μόνο ενα κομματάκι κορμό, αλλά μετά πήρε πάλι τα πάνω της , με αποτέλεσμα να είναι έτσι όπως είναι τώρα, το άλλο είναι πως το ενυδρείο επάνω σε πάσο, και είναι ψηλά, δεν είναι τόσο εύκολο να αναβαίνω συνέχεια σε ένα σκαμπό και να ασχολούμαι με τα φυτά, είναι λίγο δύσκολο, να σκεφτείς πως η επιφάνεια του νερού είναι στο 1,60+ περίπου, το άλλο είναι πως μου αρέσει λίγο το άναρχο φυτεμένο, μου δείχνει κάπως πιο φυσικό. Και το τελευταίο είναι πως δεν θέλω να το σκαλίζω πολύ, αφήνω τα ψάρια στην ησυχία τους. Κάποια φυτά και ψάρια τα έχω 4 χρόνια, είναι από τα πρώτα που μπήκαν σε αυτό ενυδρείο, και μου αρέσει να κρατάω τα ενυδρεία μου σε καλή κατάσταση χωρίς πολλές μετατροπές και φυσικά χωρίς καθόλου να φθίνουν και να αντέχουν στο χρόνο ![]() Και πραγματικά δεν το έχω βαρεθεί καθόλου
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Τακη , ζουγκλα το ενυδρειο!!!
Οι ανουμπιες δεν παιζονται!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται πως το κλάδεψα, και αρκετά ίσως
![]() ![]() ![]() ![]() Ενα κουβά μόνο κλάδεψα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτη ειναι παραγωγη!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |