|
|
|||
|
|||
![]()
Ρικορντεες, ζοανθακια, ακανθαστρεες, και καμιά εφιλια σκέφτομαι.!
Διάβασα πάνω κάτω τι χρειάζονται και πιστεύω θα μπορέσω να τα κρατήσω.. Θα βάλω καμία αγγελία μήπως βρω τίποτα να μ αρέσει αλλιώς θα τα πάρω απ έξω θα τα πληρώσω παραπάνω αλλά έχουν εκπληκτικά κοράλλια. Πριν ψωνισω είπα να ρωτήσω μήπως έχετε κάποια άλλη άποψη για τα κοράλλια εσείς που τα ξέρετε μην κάνω καμιά χαζομάρα! Κάτι που θα πρέπει να προσέξω ίσως? Ποια η γνώμη σας για τα παραπάνω είδη? Κάνουν για το νανακι μου? Ευχαριστώ που ανεχεστε να σας ζαλιζω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να παραγγείλεις απο έξω αν θέλεις,θα σου έρθουν μια χαρά. Στην μαζική παραγγελία που κάναμε με τα ζωανθους μπήκες ; Πως τα βλεπεις τα Λεντ; |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία!
Ναι Νίκο μπήκα στην μαζική! Όσο για τα φώτα πολύ κομπλέ είναι αλγες δεν έχω βγάλει καθόλου μεχρι στιγμής αλλά και δεν τα έχω πάει ακόμα πάνω από 50% σιγά σιγά! |
|
|||
|
|||
![]()
Ζοανθους θα γίνει χαμός πρέπει να είναι αρκετοί μέσα λογΙΚΑ της επόμενες μέρες θα έχουμε νέα με έκπτωση που θα μας έχει γίνει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορούμε να φτιάξουμε και ένα θέμα με το τι κοράλλια (είδος και χρωματισμό) έχει ο καθένας μας ώστε στις καινούριες αγορές μας να περνουμε κάτι που να μην υπάρχει στην ομάδα και μαρκοπροθεσμα να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία.
Αν πχ ξέραμε τι ζοανθακια πήρε ο καθένας ίσως κάποιος να έπερνε κάτι διαφορετικό με την λογική ότι σε λίγο καιρό θα ανταλαξει φραγκακια με κάποιον άλλον και θα υπάρχουν δύο είδη στην ομάδα αντί για ένα! |
|
|||
|
|||
![]()
Άρη μόλις τελειώσουμε με το παζάρι κάτι τέτοιο θα γίνει.
θα ανακοινωθεί όλη η παραγγελία που έγινε και με το τι πήρε ο κάθε ένας ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στις επόμενες παραγγελίες που θα κάνουμε θα είμαστε ακόμα πιο οργανωμένοι! καλά κάνεις και τα λες,όπως ευπρόσδεκτες είναι και όλες οι ιδέες τις θαλασσινής παρέας μας! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σήμερα έβαλα την όσμωση να μαζέψω νερό για την αυριανή αλλαγή και μέτρησα να δω που βρίσκεται το ενυδρείο μετά από μια βδομάδα.!
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 26 PH 8,1 ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1026 ΑΜΟΝΙΑ 0 ΝΙΤΡΩΔΗ NO2 0 ΝΙΤΡΙΚΑ NO3 0 ΑΣΒΕΣΤΙΟ Ca 440 ΜΑΓΝΗΣΙΟ Mg 1440 ανθρακικη σκληροτητα KH 8,2 ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ PO4 λιτοτερα απο 0,25 περισσοτερα απο 0 Τις αλλαγές θεωρητικά μας τις επιβάλλουν οι τιμές μας έτσι δεν είναι? Και σκέφτομαι εγώ τώρα χρειάζεται να κάνω αλλαγή αύριο με αυτές τις τιμες η μπορώ να την αναβαλω για την άλλη βδομάδα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |