|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω και εγω για τα cardinal tetras. Αντιθετως, θα μπορουσε να γινει ενα πολυ ωραιο γαριδαδικο με ευκολες γαριδες.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά εγώ θέλω cardinal tetras
![]() Γι'αυτό το απόγευμα θα πάω να πάρω ένα ενυδρείο 72 λίτρα (60 επί 30 επί 40) {Δε με παίρνει παραπάνω στο μήκος εκεί που θέλω να το βάλω} Με αυτές τις διαστάσεις είμαι καλά για αυτά τα ψαράκια και αν ναι πόσα μπορώ να βάλω; Το δικό μου φιλτράκι τώρα έχει σφουγγάρι και λίγη ελαφρόπετρα, επειδή όμως είναι αρκετά μεγαλύτερο το καινούργιο ενυδρείο θα χρειαστώ μπόλι λογικά για το καινούργιο φίλτρο ε;
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, για μπόλι θα βάλεις όλο το βιολογικό υλικό από το παλιό φιλτράκι στο καινούριο, τα σφουγγάρια αν δεν μπαίνουν στύψτα μέσα και θα συμπληρώσεις και με νεο βιολογικό.
το 60x30 είναι η ελάχιστη διάσταση για αυτό το είδος και θές 8-10 ψάρια, σκέψου το για cherry barbs, κάνουν ωραία αντίθεση σε ένα φυτεμένο και κινούνται σε όλο το ενυδρείο (το γεμίζουν) τα τέτρας παίζει να "κάθονται" στη μέση λεβέντες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσωρινή Δεξαμενή για Black moor | Artemisia | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 44 | 08-05-16 23:39 |
Αποθήκευση νερού από ΑΟ | Butterfly | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 09-04-12 14:07 |
Αποθήκευση νερού από Α/Ο | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 02-01-12 16:40 |
αποθήκευση νερού | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-10-11 09:09 |
Kalkwasser & Calcium Προσωρινή αντικατάσταση | mmbuna | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 5 | 10-11-06 06:45 |