|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι, εννοειτε οτι κανω πλακα... αυτα μεχρι να ξαναποσταρεις , εχουν ξαναγεννησει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είπαμε νεούδι αλλά όχι βλαξ!!!!
![]() ¶ντε να γίνω και σαλιγκαρομαμή!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλα μην το λες... δικιο εχει ο Σπυρος... πολλοι δεν τα πιανουν και μπερδευονται ακομα περισσοτερο..
θυμαμαι καποτε μιλουσαμε για βιολογικα υλικα, λεγαμε μακαρονι , βαλε μακαρονι κλπ... κι ενας πηγε κι εβαλε κοφτο μακαρονακι (pasta πως το λενε ![]() ![]() ακομα και τα πιο απλα πραγματα θελουν επεξηγηση,σε καποιον που ξεκιναει.. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα!!!!
Ήρθε και η ώρα μου ! Η χοντρή χρυσοψαρίνα γέννησε αυγά και έχω αρκετά χρυσόψαρα μωρά. Πάω να πάρω γεννήστρα τώρα . Οποιαδήποτε συμβουλή είναι επιθυμητή !! π.χ. Τροφές-φροντίδα κτλ Δεν έχω 2ο ενυδρείο , θα προσπαθήσω με γεννήστρα στο ήδη υπάρχον |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
tsala πήρα ήδη πλαστική ρε γμτ
Προσπαθώ να τα πιάσω τώρα ------------------------- Δώστε καμιά ιδέα πως να τα πιάσω γιατί τα πιο πολλά απο την απόχη στην γεννήστρα δεν τα καταφέρνουν. Πάω να πάρω γεννήστρα με δίχτυ και επανέρχομαι!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 10-12-16 στις 13:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|